Ptačí zpěv

Meagan Spooner

CZE Česky CooBoo2013/05

Kniha: Ptačí zpěv - Meagan Spooner
Katalógové číslo: 197929 viac »
Séria kníh: Linda Ainsleyová
Linda Ainsleyová
Titul je zaradený v tejto sérii
5,49

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ptačí zpěv

Patnáct let čekala Linda Ainsleyová, až ji předvolají ke kouzlobraní. Až se konečně stane dospělou a začne se připravovat na svoje budoucí povolání. Počítala s tím, že jí po odebrání kouzelné síly bude přidělena nějaká menší úloha v zaběhnutém, pevně daném řádu města, které od okolní krajiny odděluje energetická zeď. Myslela si, že bude pomáhat zajistit a udržet útočiště lidí, kteří jako jediní přežili hrozivou válku, že se stane kolečkem v dobře promazaném stroji...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
197929
Názov
Ptačí zpěv
EAN/ISBN
9788074471742
Forma
Viazaná, s laminovaným poťahom
Autor
Meagan Spooner
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/05
Rozsah
320
Rozmer
145×205 mm
Hmotnosť
0,50
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Evelin 5 z 5
10.06.2013 14:22:02

V živote som nečítala o tak detailne prepracovanom knižnom svete! Autorka sa krásne pohrala s tisíckami nápadov. Skombinovala dystopický svet s pokročilou sci-fi technológiou a s prvkami magickej moci. Na celej knihe je (okrem obálky) najlepší práve knižný svet. Kniha je rozdelená na 3 časti. V 1. časti sa nachádzame v meste, ktoré potrebuje magickú energiu na chod a bezpečný život ľudí. V 2. časti sme v strašidelnom a nebezpečnom lese plnom transformovaných ľudí, ktorých poškodila mágia a technológia (ja ich nazývam zombie). V 3. časti sme zase v inom meste s úplne inou hierarchiou a chodom života. Bolo to fantastické! Všetky tie robotické vynálezy, napodobenie nášho súčasného života, pričom v knihe sme už stovky rokov po smrti, nové zákony, pravidlá a nebezpečenstvá sveta, zombíci, duchovné odtlačky ľudí v lesoch a magická energia vytvárajúca hrôzostrašné vidiny a prostredie. Je neuveriteľné, kam až autorkina myseľ zaliezla a čo zo svojej hlavy vydolovala. Dokonca si všetko pekne rozdelila a príbeh podala postupne, aby sme sa so všetkým zoznámili po svojom. Veľmi ma bavili opisy prostredia. Hrdinovia viac ako polovicu knihy nevedú dialógy a vôbec mi to nevadilo! Linda je rozumná a realistická, dokáže dobre vyhodnotiť situáciu a rozhodnúť sa múdro. Oren je typ človeka vychovaného prírodou a to bolo tak sexy! 8D "Bzučilka" (robotický vtáčik) je zase krásnym príkladom neposlušného domáceho miláčika 8D Zvyšok postáv sa objavuje okrajovo, no majú v príbehu svoju rolu. Zase tu máme typický príklad tyranie v dystópiách, čo predstavujú zvrátené úmysly vyššie postavených. To mučenie na začiatku som veľmi prežívala. Kniha, príbeh, dej sú zabijácky kreatívne vymyslené. Veľmi sa mi páčilo, ako autorka postupne odhaľovala tajomstvá a učila hrdinku prežívať a vyvíjať sa. Koniec ma veľmi prekvapil, pretože pravdy, ktoré vyšli najavo som ani len netušila a aj keď som mala pocit, že tam je toho trošku veľa, priebeh knihy ma uspokojil. Máme tu akčnú, napätú aj romantickú stránku. Toľko nových vynálezov a ten les mi vždy pripomenie mágiu a husto rastúce stromy ukazujúce sa v dúhových farbách. Autorka vám naservíruje dokonalý dystopicko/sci-fi/fantasy svet, od ktorého sa nebudete môcť odtrhnúť. Knihu vrelo doporučujem!