Mama pre Veroniku

Kniha: Mama pre Veroniku - Táňa Keleová-Vasilková
Katalógové číslo: 85088 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Mama pre Veroniku

Hrdinka príbehu Mária, je sestričkou v nemocnici so smutným osudom. Zotrváva v manželstve s Petrom, hoci ju nestretne nič iné ako bolesť a smútok, len aby nezradila svoje dievčenské sny. Chcela by naplniť ten najkrajší, mať dieťa. V práci ju preradia zo ženského oddelenia na dojčenské, kde drží v náručí batôžky šťastia, malé bábätká. Ani jedno však nie je jej… Mária sa po desiatich rokoch neúspešneho manželstva odhodlá k odvážnemu kroku a odchádza od muža, napriek presvedčeniu, že okrem napĺňajúcej práce a večernej samoty v obľúbenom kresle ju už nič nečaká. Ako šťastie, tak ani nešťastie netrvá večne, i Máriu dokázal osud prekvapiť…
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
85088
Názov
Mama pre Veroniku
EAN/ISBN
9788071189022
Forma
Tvrdá, s prebalom, matná
Autor
Táňa Keleová-Vasilková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2000
Rozsah
328
Rozmer
130×210×20
Hmotnosť
0,50
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

DariaH 5 z 5
19.03.2013 12:26:38

Práve som "zhltla" túto krásnu knižku. Mám dvoch školákov, takže doma cez deň som nemala veľa času na čítanie, tak som ju čítala väčšinou po večeroch a dej ma tak pohltil, že som ju nosila aj do práce a keď som mala chvíľku čas a chcela som sa odreagovať, hneď som ju vzala do rúk a čítala. Zo začiatku veľmi smutný príbeh mladej ženy, ktorá verila v lásku na celý život, ale aj keď na môj vkus až po zbytočne veeeľa pretrpených rokoch, našťastie si uvedomila, že zotrvávať v manželstve za každú cenu (aj za cenu týrania vlastným manželom) nie je správne. Kým sa odhodlala odísť od toho tyrana, mala som párkrát nutkanie jej strašne vynadať, aká je naivná a prečo sa už dávno nevymanila spod jeho nadvlády. Mohla si tak ušetriť veľa rokov svojho mladého života. Knižku vrelo odporúčam a po čase po nej rada opäť siahnem.