Slzy a smiech

Kniha: Slzy a smiech - Táňa Keleová-Vasilková
Katalógové číslo: 85050 viac »
7,80

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Slzy a smiech

Šťastie a nešťastie. Tak ako sa prelínajú v našom živote, tak aj v osudoch dvoch žien: Evy a Kamily. Eva je učiteľkou na základnej škole, žije vo vydarenom manželstve a na prvý pohľad sa zdá, že k šťastiu jej nič nechýba. Kamila je na materskej dovolenke, má dve nádherné dcérky a skromné sny, ktoré sú však stále akosi rovnako vzdialené… Dve ženy, dva osudy. Na jednom mieste ich osud spojí... a ony sa časom spriatelia. Na prvý pohľad celkom odlišné a pritom v mnohom podobné. Postupom času pochopia, že v živote to chodí celkom inak…
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
85050
Názov
Slzy a smiech
EAN/ISBN
9788055103723
Forma
Tvrdá, s prebalom, matná
Autor
Táňa Keleová-Vasilková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2002
Rozsah
320
Rozmer
130×210×20
Hmotnosť
0,25
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

DariaH 5 z 5
29.03.2013 19:43:11

Túto autorku som si veľmi obľúbila, mám rada jej príbehy obyčajných žien, ktoré môže prežívať hociktorá z nás. Často sa mi stane, že sa úplne vžijem do príbehu, ktorý prežíva hlavná hrdinka knihy a rozmýšľam o tom, ako by som situácie, ktoré sa jej prihodili, riešila ja. Túto knihu som vzala do rúk po prečítaní titulu "Mama pre Veroniku", čo asi nebolo najlepšie rozhodnutie, lebo osudy hlavných hrdiniek sa mi zdali dosť podobné. A ešte záver tejto knihy prišiel trošku skôr, ako som čakala. Kamile som priala, aby sa nebála povedať Milošovi svoje "áno" a možno by som im dopriala ešte spoločného synčeka. A tiež u Evy som túžobne čakala, že po úspešnej adopcii sa aj ona ešte konečne dočká pozitívneho tehotenského testu. No nestalo sa, ale aj tak knižku vrelo odporúčam.