Smrť za mrežami

Veronika Lagová

SVK Slovensky Michal Vaško2008/03

Kniha: Smrť za mrežami - Veronika Lagová
Katalógové číslo: 56062 viac »
Ušetríte až 3,60 € z bežnej ceny 16,27
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,67
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Smrť za mrežami

Smrť za mrežami je unikátne, hlbokoľudské dielo viacerých historikov, čo do značnej miery vytvára pútavú symbiózu názorov, ktorých spoločným cieľom bola prostá pravda. Pravda o zle, neľudskosti a brutalite človeka proti človeku. Približuje nám životné osudy šestnástich obyčajných ľudí, žijúcich svoj každodenný život naplnený radosťou, smútkom, bolesťou i šťastím, ktorí vynikali v niečom veľmi vzácnom. V odvahe. Kvôli svojmu presvedčeniu, viere v Boha a zakotvenej pravde vo svojom srdci boli ochotní znášať neľudské, ponižujúce a ubíjajúce zaobchádzanie, väzenie a nakoniec stratili aj to jediné a najcennejšie - vlastný život. Jednotlivé príbehy vznikli na základe dôkladného štúdia archívnych materiálov (svetských i cirkevných), spisov ŠtB, spisov zo súdov i väzníc. Veľmi cennými a obohacujúcimi sú taktiež spomienky svedkov udalostí, štúdie memoárov či množstvo dobových fotografií. Dobové dokumenty sú citované doslovne, bez akejkoľvek úpravy, čím sa nám objektívne odkrýva nedávna minulosť a pridávajú sa tak ďalšie kamienky do veľkej a smutnej mozaiky.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
56062
Názov
Smrť za mrežami
EAN/ISBN
9788071655701
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Veronika Lagová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2008/03
Rozsah
416
Rozmer
220×300×35
Hmotnosť
1,78
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
22%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Smrť za mrežami zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.