Louis Vuitton: Príbeh ikonickej módnej značky

Karen Homer

SVK Slovensky IKAR

Obrázok nedostupný: Kniha: Louis Vuitton: Príbeh ikonickej módnej značky - 1. vydanie - Karen Homer
Katalógové číslo: 499026 viac »
13,33

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Louis Vuitton: Príbeh ikonickej módnej značky

Unikátny obrazový sprievodca históriou módnej značky Louis Vuitton

Známe osobnosti a príslušníčky kráľovských rodín už viac ako 150 rokov hrdo nosia tašky z dielne Louis Vuitton. Po tom, čo sa mladý Louis Vuitton vydal na skusy do Paríža a založil dielňu na výrobu kufrov, výrobky s jeho menom sa stali symbolom luxusu a bohatstva. Značku neohrozili ani dve svetové vojny či veľká hospodárska kríza a počas revolučných šesťdesiatych rokov 20. storočia sa pretancovala k úspechu.

Knižka oslavuje život a dielo tohto neobyčajne vplyvného návrhára a sleduje jeho cestu za úspechom zo skromných pomerov až po globálny fenomén značky. Dozviete sa, ako si v osemdesiatych rokoch 20. storočia Louis Vuitton vydobyl status ikonickej značky, aké zmeny prinieslo začlenenie do konglomerátu LVMH a prečo v roku 1997 povolal do svojich radov módneho návrhára Marca Jacobsa. Značka Louis Vuitton je nielen neprehliadnuteľná, ale aj inovatívna. Zakaždým dokázala kráčať s dobou a vyťažiť z meniacich sa módnych trendov. Vďaka tomu sa naďalej drží na čele rebríčka najluxusnejších značiek na svete.

Text uznávanej odborníčky na módu Karen Homerovej dopĺňa viac ako sto starostlivo vybraných fotografií, ktoré dokonale ilustrujú príbeh najluxusnejšej módnej značky od prvých dní v remeselnej dielni až po rozkvet pod umeleckou taktovkou Nicolasa Ghesquiera a Virgila Abloha.

Z anglického originálu preložila Karolína Holmanová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
499026
Názov
Louis Vuitton: Príbeh ikonickej módnej značky
EAN/ISBN
9788055195247
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Karen Homer
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
160
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Louis Vuitton: Príbeh ikonickej módnej značky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.