Ozveny starých kníh

Barbara Davisová

SVK Slovensky AURORA2024/04

Kniha: Ozveny starých kníh - 1. vydanie - Barbara Davisová
Nominácia na cenu Goodreads Choice za najlepší historický román v roku 2023
Katalógové číslo: 496460 viac »
Ušetríte až 5,19 € z bežnej ceny 19,90
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,71
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Ozveny starých kníh

DVE ZÁHADNÉ KNIHY. ROMÁNIK ODSÚDENÝ NA ZÁNIK. OZVENY LÁSKY, KTORÁ NIKDY NEZOMRELA.

Doposiaľ najúspešnejší román od Barbary Davisovej, autorky známych bestsellerov Strážkyňa šťastných koncov a Posledná žena z rodu Moonovcov, je o magickom vábení kníh a o odvahe prepísať svoje vlastné príbehy. Svojím originálnym spracovaním, pútavou tematikou a silnými postavami oslovil veľké množstvo čitateľov, o čom svedčí aj jeho nominácia na cenu Goodreads Choice za najlepší historický román v roku 2023. Táto uznaná nominácia zvýrazňuje jeho príťažlivosť a cieli na čitateľov, ktorí túžia po romantickom dobrodružstve a záhadách spätých s magickým svetom kníh.

Náklonnosť predavačky Ashlyn Greerovej k vzácnym knihám presahuje omamnú vôňu starého papiera, atramentu a kože. Predavačka kníh cíti ozveny predchádzajúcich majiteľov: ich emocionálny odtlačok, ktorý dokáže prečítať len ona. Keď Ashlyn objaví pár nádherne viazaných zväzkov, ktoré sa zrejme nikdy nedočkali vydania, jej dar sa rýchlo premení na posadnutosť. Nielenže sa v každom z nich objavuje prekvapivé obvinenie, ale aj ich autori, Hemi a Belle, rozprávajú dve protichodné stránky jednej tragickej romantickej lásky.

Bez vysvetlenia, ako sa tieto záhadné knihy dostali na svet, sa dostanú k Ashlyn a tá sa ocitá v záhade starej desaťročia, ktorá prináša príbeh o dvoch zlomených srdciach. Ashlyn, ktorá je odhodlaná dozvedieť sa pravdu o osudových milencoch, číta ďalej a dozvedá sa o nesplnených sľuboch aj o zdanlivo neodpustiteľných zradách. Čím viac zisťuje o Hemim a Belle, tým bližšie je k uzavretiu ich príbehu lásky – aj k neuzavretým kapitolám svojho života.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
496460
Názov
Ozveny starých kníh
EAN/ISBN
9788082501066
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Barbara Davisová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2024/04
Rozsah
400
Rozmer
140×215 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ozveny starých kníh zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.