Domov s vôňou kvetov

Debbie Macomberová

SVK Slovensky FORTUNA LIBRI2024/04

Kniha: Domov s vôňou kvetov - 1. vydanie - Debbie Macomberová
Katalógové číslo: 495393 viac »
Ušetríte až 5,50 € z bežnej ceny 18,90
A navyše získate 13 vernostných bodov
13,40
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Domov s vôňou kvetov

Vtipné, čarovné rozprávanie o rodine, priateľstve a láske

Joan Sampleová nežije tak, ako si kedysi i predstavovala. Pred niekoľkými rokmi ovdovela, synovia dávno vyleteli z hniezda a ona priznáva, že sa trocha uzavrela pred svetom. Po ďalších narodeninách strávených osamote je však konečne ochotná poslúchnuť svoju sestru Emmie, ktorá ju prosí, aby znova začala žiť. S jej podporou Joan naberie odvahu a podnikne niekoľko dôležitých krokov: nájde záhradníctvo, ktoré skrotí jej zarastenú záhradu, vstúpi do podpornej skupiny pre smútiacich, dokonca prenajme izbu mladej študentke. Onedlho sa začne opäť cítiť sama sebou.

Na druhom konci mesta Maggie Herbertová obsluhuje ráno netrpezlivých zákazníkov v Starbuckse, potom sa ponáhľa na popoludňajšie kurzy ošetrovateľstva. Žije s otcom alkoholikom, vyhýba sa jeho výbuchom zlosti a snaží sa platiť účty za domácnosť. Jej situácia sa však zlepší, keď si prenajme izbu v Joaninom dome a v novom prostredí nájde iskierku nádeje na lepší život. Zničí však jej rodiaca sa náklonnosť k jednému zo zákazníkov vzťah, ktorý si vybudovala s Joan? A čo si má Joan myslieť o tajomnom záhradníkovi, ktorý zveľaďuje jej dvor – mužovi, ktorý v sebe skrýva traumu z minulosti?

Maggie a Joan čelia ťažkým životným rozhodnutiam, no čerpajú silu z nového priateľstva a prídu na to, že „nájdená rodina“ je často tá najlepšia.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
495393
Názov
Domov s vôňou kvetov
EAN/ISBN
9788057304630
Forma
Pevná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Debbie Macomberová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2024/04
Edícia
Fortuna Litera
Rozsah
288
Rozmer
140×210
Hmotnosť
0,45
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Domov s vôňou kvetov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.