Tŕňové puto (Posledná hodina 3)

Cassandra Clare

SVK Slovensky 2023/09

Kniha: Tŕňové puto (Posledná hodina 3) - Cassandra Clare
Katalógové číslo: 477406 viac »
Ušetríte až 4,83 € z bežnej ceny 22,90
A navyše získate 18 vernostných bodov
Séria kníh: Posledná hodina
Posledná hodina
Titul je zaradený v tejto sérii
18,07
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Tŕňové puto (Posledná hodina 3)

James a Cordelia sa pokúsia zachrániť Londýn - a svoje manželstvo - v záverečnej časti série Posledná hodina od Cassandry Clare, bestsellerovej autorky kníh zo sveta Tieňolovcov!

Cordelia Carstairsová za niekoľko krátkych týždňov prišla o všetko, na čom jej záležalo. Zavraždili jej otca, nevyšiel jej plán stať sa parabataikou a pred očami sa jej rozpadlo manželstvo s Jamesom Herondaleom. Najhoršie však je, že zostala spútaná s prastarou matkou démonov Lilith, takže nemôže využívať svoje tieňolovecké schopnosti.Cordelia utečie do Paríža s Matthewom Fairchildom v nádeji, že vo svetlách nočného mesta zabudne na svoje útrapy. Čoskoro ich však dobehne skutočný život v podobe šokujúcej správy z domova. Mladá Tieňolovkyňa sa musí vrátiť do Londýna, ktorý sa zmieta v chaose a sporoch. Nečakaný nepriateľ odhalil dlho skrývané tajomstvo a Herondaleovci sa ocitli v podozrení zo stykov s démonmi. Cordelia chce Jamesa chrániť, ale nevie sa rozhodnúť medzi láskou k Jamesovi, ktorá jej tak dlho pripadala beznádejná, a možnosťou nového života s Matthewom. Nedokážu jej pomôcť ani priatelia - vlastné tajomstvá ich rozoštvali a zdá sa, že nebezpečenstvám bude čeliť každý sám. Ak chcú zachrániť svoje mesto - a svoje rodiny - budú musieť pozbierať odvahu, prehltnúť pýchu a znova si začať dôverovať. Ak totiž zlyhajú, môžu prísť o všetko - dokonca aj o svoje duše.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
477406
Názov
Tŕňové puto (Posledná hodina 3)
EAN/ISBN
9788055663937
Forma
Mäkká
Autor
Cassandra Clare
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/09
Rozsah
688
Rozmer
130 x 210 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Tŕňové puto (Posledná hodina 3) zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.