Slovensko v obrazoch

Kniha: Slovensko v obrazoch - Vladimír Bárta, Vladimír Barta
Katalógové číslo: 474684 viac »
Ušetríte až 6,50 € z bežnej ceny 24,94
A navyše získate 18 vernostných bodov
18,44
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Slovensko v obrazoch

Na obálke reprezentačnej celofarebnej obrazovo-textovej knihy Vás uvíta majestátna fotografia Nitrianskeho hradu. Keď ju otvoríte uvítajú Vás briliantné farebné fotografie najzaujímavejších a najkrajších zákutí našej krajiny. Obsahuje aj informačné texty o hlavnom meste starej i novej Bratislave a najdôležitejších vybraných slovenských mestách. Texty a najmä pôsobivé fotografie Vás zavedú do čarovného sveta Slovenska a prezradia o starých hradoch a parádnych zámkoch, o vzácnych kostoloch z kameňa i dreva, unikátnej ľudovej architektúre, o skvostných národných parkoch, očarujúcich vodopádoch a nevšedných ľadovcových plesách pozvú Vás na návštevu folklórnych festivalov vo Východnej i Detve dozviete sa o folklórnych zvykoch a ďalších zaujímavostiach. Čitateľ sa v knihe tiež oboznámi so základnými geografickými údajmi a históriou Slovenska. Pôsobivé fotografie sú doplnené textami až v 12 jazykoch, čo umožní aby ste knihu venovali aj svojim priateľom v zahraničí.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
474684
Názov
Slovensko v obrazoch
EAN/ISBN
9788089270545
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Vladimír Bárta, Vladimír Barta
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/07
Rozmer
218×305×13 mm
Hmotnosť
0,82
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Slovensko v obrazoch zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.