Hra na milovanie 2

II. časť

Katarína Gillerová

SVK Slovensky Slovenský spisovateľ2023/07

Kniha: Hra na milovanie 2 - II. časť - 1. vydanie - Katarína Gillerová
Katalógové číslo: 472594 viac »
Ušetríte až 3,36 € z bežnej ceny 15,90
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,54
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Hra na milovanie 2

II. časť

Katarína Gillerová, jedna z najobľúbenejších slovenských spisovateliek, má na svojom konte už dvadsaťjeden kníh. Výnimočné miesto v jej tvorbe patrí mysterióznemu trileru Hra na milovanie, ktorý prednedávnom vyšiel v reedícii. Osudy jeho hlavných hrdinov autorka ďalej rozvinula v pokračovaní s názvom Hra na milovanie 2, strhujúcom románe o láske, zrade, intrigách a pomste.

Uplynuli už tri roky od Oliverovho návratu z lesa, kde uviazol kvôli svojmu sokovi v láske Edwardovi. V jeho živote, tak ako v živote Caroline a ich priateľov, sa za ten čas všeličo zmenilo. Napriek tomu sa Oliver naďalej pokúša získať Carolininu lásku, no jeho snaha nie je korunovaná úspechom. Nedarí sa mu ani prísť na to, prečo ho jeho vyvolená odmieta, zato Caroline presne vie, že muž, ktorého od mladosti miluje, je ten pravý a už pre ňu prestal byť nedosiahnuteľný. Vďaka darovanému obrazu postretne Olivera veľké šťastie a konečne si založí rodinu. Ibaže nič netrvá večne, ľudské osudy sú vratké a nevyspytateľné. Do Oliverovho života nečakane zasiahnu intrigy a on je nútený brániť sa najlepšie, ako vie. Z minulosti sa začnú vynárať ľudia, ktorí skrížia cestu tým, čo to nečakajú. A na priateľov z Gorge Hall a z tajomného lesa doľahnú šokujúce udalosti väčšmi, než by si to boli schopní predstaviť...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
472594
Názov
Hra na milovanie 2
Podnázov
II. časť
EAN/ISBN
9788022025386
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Katarína Gillerová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/07
Rozsah
312
Rozmer
205×132×28 mm
Hmotnosť
0,37
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Hra na milovanie 2 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.