Zasvätenie sa Ježišovi skrze Máriu

5-týždňová príprava prostredníctvom rozjímaní nad tajomstvami ruženca

Ed Broom

SVK Slovensky Zachej2023

Kniha: Zasvätenie sa Ježišovi skrze Máriu - 5-týždňová príprava prostredníctvom rozjímaní nad tajomstvami ruženca - Ed Broom
Katalógové číslo: 468184 viac »
Ušetríte až 1,87 € z bežnej ceny 10,90
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,03
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Zasvätenie sa Ježišovi skrze Máriu

5-týždňová príprava prostredníctvom rozjímaní nad tajomstvami ruženca

Svätý Ľudovít Mária z Montfortu vo svojom majstrovskom diele O pravej úcte k Panne Márii hovorí, že najrýchlejšia, najkratšia a najjednoduchšia cesta k Ježišovi vedie skrze Preblahoslavenú Pannu Máriu. Počas svojich zjavení vo Fatime nás Božia Matka opakovane vyzývala ku každodennej modlitbe posvätného ruženca.

Vychádzajúc z týchto skutočností páter Ed Broom zostavil súkromné duchovné cvičenia, ktoré vrcholia úplným zasvätením sa Ježišovi skrze Máriu. Sú zamerané na tajomstvá ruženca a sedem bolestí Panny Márie. Denné rozjímania nám v tomto uponáhľanom svete umožnia spomaliť a zamyslieť sa. Pozvú nás stráviť najbližších päť týždňov v spoločnosti Ježiša a Márie rozjímaním o ružencových tajomstvách a slovách Svätého písma. Zamyslenia, modlitby a praktické kroky nám pomôžu zapracovať na vytrvalosti a jemne skultivujú nášho ducha. Každý deň a každú chvíľu začneme vnímať z perspektívy večnosti. Cieľom týchto duchovných cvičení je naučiť sa žiť v neustálej prítomnosti Ježiša a Márie − až do nášho skutočného stretnutia v nebi.

Prijmime túto výzvu a vytvorme si vo svojich domovoch a v hĺbke sŕdc tiché oázy, miesta stretnutí s Bohom. Prostredníctvom denných rozjímaní nájdime pokoj a urobme svoje životy zmysluplnejšími.

Kniha je cirkevne schválená.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
468184
Názov
Zasvätenie sa Ježišovi skrze Máriu
Podnázov
5-týždňová príprava prostredníctvom rozjímaní nad
EAN/ISBN
9788082114662
Forma
Brožovaná
Autor
Ed Broom
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023
Rozsah
200
Rozmer
140×210
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zasvätenie sa Ježišovi skrze Máriu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.