Alica v krajine zázrakov

Kniha: Alica v krajine zázrakov - Dušan Kállay, Lewis Carroll
Katalógové číslo: 46552 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Alica v krajine zázrakov

Príbehy o Alici v krajine zázrakov a za zrkadlom, ktoré povymýšľal a spísal ešte v 19. storočí anglický matematik a lektor univerzity v Oxforde Lewis Carrol, sa stali obľúbenými prakticky na celom svete a Alicu poznajú deti a dospelí rovnako ako Pipi Dlhú Pančuchu, Pinocchia alebo Medvedíka Pu. Je známa vec, že matematici majú už z titulu svojho zamestnania neraz veľkú tvorivú fantáziu a zmysel pre obdivuhodné kombinácie, paradoxy a nezmysly. Zmysel pre krásne a bláznivé nezmysly mal aj Lewis Carrol – a jeho Alica sa v tom fantastickom nezmyselnom svete pohybuje s detskou samozrejmosťou a bezstarostnosťou, až dospelí nevychádzajú z údivu. A občas si pritom aj zaveršuje a zaspieva. Jej bláznivé príbehy by mali pobaviť nielen deti, ale aj rodičov, či už starých alebo mladých. Popredný slovenský ilustrátor Dušan Kállay dostal za ilustrovanie knihy prestížnu cenu H. Ch. Andersena.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
46552
Názov
Alica v krajine zázrakov
EAN/ISBN
9788071459392
Autor
Dušan Kállay, Lewis Carroll
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2006/07
Rozsah
192
Rozmer
213×300×20
Hmotnosť
1,13
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Alica v krajine zázrakov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.