Záverečný účet obce a vyššieho územného celku

Ingrid Konečná Veverková

SVK Slovensky Wolters Kluwer2023/02

Kniha: Záverečný účet obce a vyššieho územného celku - Ingrid Konečná Veverková
Katalógové číslo: 463145 viac »
Ušetríte až 2,02 € z bežnej ceny 14,80
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,78
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Záverečný účet obce a vyššieho územného celku

Druhé vydanie publikácie „Záverečný účet obce a vyššieho územného celku“ je praktickou pomôckou na zvládnutie náročného procesu zostavenia záverečného účtu v subjektoch územnej samosprávy. Autorka publikácie Ing. Ingrid Konečná Veverková veľmi vydareným spôsobom zrealizovala svoj zámer a pripravila komplexné dielo, do ktorého zakomponovala všetky potrebné informácie súvisiace so záverečným účtom. Zvolila si pritom zrozumiteľnú a používateľsky komfortnú formu, ktorá umožní čitateľovi jednoduchšie sa orientovať v jednotlivých kapitolách.

Na stránkach publikácie čitatelia nájdu dôležité informácie z rozpočtového hospodárenia územnej samosprávy, účtovníctva a rozpočtovníctva, množstvo príkladov a návrhov riešení praktických situácií, príklady účtovania prípadov súvisiacich so záverečným účtom, ako aj odporúčané vzory záverečného účtu a odborného stanoviska hlavného kontrolóra k záverečnému účtu.

Forma spracovania publikácie, jej komplexnosť a renomé autorky, ktorá je naslovovzatá odborníčka v danej oblasti, predurčujú tejto publikácii stať sa vítanou pomôckou pri zostavení záverečného účtu, jedného z najdôležitejších dokumentov, ktoré sa v podmienkach územnej samosprávy spracúvajú. Publikáciu preto ocenia nielen tvorcovia záverečných účtov, hlavní kontrolóri, ale aj všetci kompetentní zamestnanci obcí a vyšších územných celkov.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
463145
Názov
Záverečný účet obce a vyššieho územného celku
EAN/ISBN
9788057105619
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Ingrid Konečná Veverková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/02
Rozsah
152
Rozmer
148×210 mm
Hmotnosť
0,20
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
14%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Záverečný účet obce a vyššieho územného celku zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.