Kajúcnik - Skutočný príbeh Ľudovíta Makóa

Martin Turček

Ringier Axel Springer2022/12 SVK Slovensky

Kniha: Kajúcnik - Skutočný príbeh Ľudovíta Makóa - 1. vydanie - Martin Turček
Katalógové číslo: 458285
Ušetríte až 1,77 € z bežnej ceny 15,90
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,13
Vyexpedujeme do 7 dní
Skladom u dodávateľa

Kniha: Kajúcnik - Skutočný príbeh Ľudovíta Makóa

Riadil vplyvný úrad s dôležitým postavením v bezpečnostnej štruktúre štátu. Nedokázal dôveryhodne vysvetliť početné majetky ani vyvrátiť väzby na firmy, z ktorých viaceré profitovali zo štátu. V septembri 2020 ho zadržala NAKA a putoval do väzby, kde začal svedčiť proti bývalým kumpánom a rozkrývať korupčnú chobotnicu fungujúcu za vlád Smeru. Hlavný aktér knihy Kajúcnik Ľudovít Makó nie je iba jedným zo skorumpovaných exfunkcionárov a kľúčový svedok najzávažnejších káuz. Je ukážkovým príkladom toho, kam až dospel systém našich ľudí. Dvestostranová analýza sa prísne drží faktov. Vznikla vo verejnom záujme a v plnej nahote demaskuje obludnú mašinériu postavenú na peniazoch a moci. Autor knihy Kajúcnik Martin Turček pracoval s otvorenými zdrojmi a dostupnými svedeckými výpoveďami. Absolvoval desiatky stretnutí a precíznu prácu v teréne. Ako investigatívny reportér Aktuality.sk už od roku 2019 systematicky analyzoval Makóove majetky, prepojenia na miliónové firmy aj podozrivé tendre spojené s jeho menom či niekdajšou funkciou. Turčekov knižný debut je tak výsledkom jeho viacročného pátrania, doplneného o doteraz nepublikované zistenia. Súčasťou publikácie sú infografiky a desiatky ikonických aj menej známych fotografií.

Úryvok z obsahu knihy ...
Podrobnejšie info
Katalógové číslo
458285
Názov
Kajúcnik - Skutočný príbeh Ľudovíta Makóa
EAN/ISBN
9788097422677
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Martin Turček
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/12
Rozsah
232
Stav
Skladom u dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kajúcnik - Skutočný príbeh Ľudovíta Makóa zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.