Úspešná maturita Organická chémia a Biochémia

Miloslav Melník

SVK Slovensky TAKTIK2022/09

Kniha: Úspešná maturita Organická chémia a Biochémia - 1. vydanie - Miloslav Melník
Katalógové číslo: 451943 viac »
Ušetríte až 2,70 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,20
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Úspešná maturita Organická chémia a Biochémia

Učebnica je vypracovaná s ohľadom na platné cieľové požiadavky na vedomosti a zručnosti maturantov z chémie. Takmer dvestostranová učebnica pozostáva z dvoch tematických celkov - časť Organická chémia je rozdelená do troch kapitol, ktoré sa zaoberajú základnými pojmami organickej chémie (vrátane názvoslovia), uhľovodíkmi a derivátmi uhľovodíkov. Na začiatku každej kapitoly sú uvedené príslušné pojmy, ovládanie ktorých je podmienkou úspešného zvládnutia maturitnej skúšky z chémie. V závere sa nachádzajú úlohy na overenie vedomostí k jednotlivým kapitolám. Totožnú štruktúru má aj časť Biochémia. Obsahuje sedem kapitol, ktoré sa venujú chemickému zloženiu organizmov, sacharidom, lipidom, proteínom, enzýmom, nukleovým kyselinám a biochemickým dejom (metabolizmu). Aj na konci tejto časti nájdu študenti úlohy na overenie nadobudnutých vedomostí. Základné učivo je v učebnici doplnené rozširujúcim učivom, ktoré poskytuje študentom informácie potrebné na prípravu na prijímacie skúšky z chémie na vysoké školy, predovšetkým na slovenské a české lekárske a farmaceutické fakulty. Študenti ocenia aj prehľad dôležitých pojmov a vzťahov, vzorce k základnému učivu a rôzne zaujímavosti.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
451943
Názov
Úspešná maturita Organická chémia a Biochémia
EAN/ISBN
9788081803529
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Miloslav Melník
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/09
Rozsah
198
Rozmer
296×211×12 mm
Hmotnosť
0,52
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
18%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Úspešná maturita Organická chémia a Biochémia zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.