Brazílska portugalčina

Anna Koláriková

Leblon2020 _ Viacjazyčné

Kniha: Brazílska portugalčina - Anna Koláriková
Katalógové číslo: 399616
Ušetríte až 2,77 € z bežnej ceny 25,00
A navyše získate 22 vernostných bodov
22,23
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Skladom u dodávateľa

Kniha: Brazílska portugalčina

V týchto dňoch vyšla prvá Učebnica brazílskej portugalčiny, ktorá je jedinou takouto učebnicou na Slovensku. Má rozsah 337 strán a pozostáva z 35 lekcií. Každá lekcia, s výnimkou prvých desiatich, je rozdelená do troch častí. Prvá časť A je venovaná gramatike, slovnej zásobe a cvičeniam, druhá časť B obsahuje článok. Zámerne je poradie zvolené takto, aby študenti boli oboznámení najprv so slovnou zásobou a gramatikou, ktorú potom nájdu v článkoch. Tie sú zamerané na rozhovor troch študentiek, jednej Brazílčanky a dvoch Sloveniek. V tejto časti nájdeme aj doplňujúce texty kvôli rozšíreniu slovnej zásoby. Tretia časť C oboznámi žiakov čiastočne a veľmi jednoduchou formou s reáliami Brazílie. Tak má každý možnosť spoznať aspoň trochu krajinu, ktorej jazyk sa učí. Na konci učebnice nájdeme ešte Portugalsko-slovenský slovník, Slovensko-portugalský slovník, prehľad časovania pravidelných slovies, prehľad časovania nepravidelných slovies a gramatický register. Na pultoch slovenských kníhkupectiev bolo doteraz len veľmi ťažké nájsť portugalskú učebnicu a ak áno, tak len z českých vydavateľstiev a zameranú na európsku portugalčinu. Vydanie tejto učebnice môže tak uspokojiť aj tých, ktorých záujem sa obracia na Brazíliu a jej jazyk.
Úryvok z obsahu knihy ...
Podrobnejšie info
Katalógové číslo
399616
Názov
Brazílska portugalčina
EAN/ISBN
9788097336219
Forma
Brožovaná
Autor
Anna Koláriková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020
Rozsah
337
Rozmer
210×297
Hmotnosť
0,91
Stav
Skladom u dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Brazílska portugalčina zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.