9 + 1

kolektiv

Portugalský inštitút2022 _ Viacjazyčné

Kniha: 9 + 1 - kolektiv
Katalógové číslo: 446840
Ušetríte až 1,47 € z bežnej ceny 13,20
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,73
Vyexpedujeme do 7 dní
Skladom u dodávateľa

Kniha: 9 + 1

Dielo 9 + 1 prináša jedinečnú možnosť spoznať pestrý lusofónny svet prostredníctvom dvojjazyčných próz z 9 krajín CPLP (Spoločenstva po portugalsky hovoriacich krajín) a na záver zakotviť doma a vychutnať si 1 slovenskú poviedku. Táto kniha je viac ako antológia – ide o symbol priateľstva a otvorenosti. Nechajte sa uniesť oceánom vzdialených kultúr, ktoré sa prelínajú, alebo len objavujú a spoznávajú, či už pod hrozne krásnou kapverdskou sopkou, na šialenej brazílskej nočnej jazde, na angolskej ceste do „tramtárie“, alebo v jedno slovenské horúce popoludnie.

Dvojjazyčná kniha je určená všetkým knihodobrodruhom, ktorí sa bez zaváhania radi pustia aj do neznámych vôd. Autentický zážitok umocňujú i originálne texty v portugalčine.

Autori: Ondijaki, Rubem Fonseca, Germano Almeida, Abdulai Sila, Donato Ndongo-Bidyogo, Mia Couto, José Luís Peixoto, Albertino Bragança, Luís Cardoso, Dušan Mitana

Preklad: Zuzana Greksáková, Jana Benková Marcelliová, Júlia Jellúšová, Lucia Halová, Eva Reichwalderová, Regina Guerra, Lenka Cinková, Silvia Slaničková, Natália Pižemová

Úryvok z obsahu knihy ...
Podrobnejšie info
Katalógové číslo
446840
Názov
9 + 1
EAN/ISBN
9788099967138
Forma
Pevná
Autor
kolektiv
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022
Rozsah
230
Rozmer
134×207
Stav
Skladom u dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
9 + 1 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.