Šlabikár aštánga jógy

Baba Hari Dass

SVK Slovensky Sattva2019

Kniha: Šlabikár aštánga jógy - Baba Hari Dass
Katalógové číslo: 435747 viac »
A navyše získate 18 vernostných bodov
18,50
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Šlabikár aštánga jógy

Kniha je ozajstným šlabikárom pre praktikantov jógy. Je fantastickým zdrojom informácií, a slúži ako sprievodca na ceste k vykúpeniu. Stručne, jasne a výstižne predstavuje náuku o všetkých aspektoch praktizovania, ktoré zahŕňajú obmedzenia a odporúčania, pozície, kontrolu dychu a zmyslových orgánov, koncentráciu, meditáciu a nakoniec spočinutie v supervedomí (samádhi). Pre úplnosť autor prináša aj očistné techniky, z ktorých niektoré sú náročnejšie a vyžadujú dohľad skúseného učiteľa, iné sú bezpečné a praktikant ich zvládne aj sám. Budúcim matkám dáva autor cenné rady ako praktizovať počas tehotenstva v jednotlivých mesiacoch. Tí ktorí sa vydali cestou oddanosti (bhakti), ocenia rituál ártí - oddanú službu vybranej forme Boha, alebo mudry s rukami - symbolické gestá, ktoré zobrazujú vývoj vesmíru a možná návrat individuálneho vedomia do božského zdroja.

Aštánga jóga, známa tiež ako rádža jóga, je vedecká metóda vedúca k osvieteniu, ktorú nám predložil staroveký mudrc Pataňdžali vo svojich Jógasútrach. Túto jógu Baba Hari Dass praktizoval od detstva, stal sa jógovým majstrom a tichým mníchom. Bol žiarivým príkladom karma jógina. Svoje diela venoval chudobným deťom bez rodín. Dary a zisky z ich predaja použil na založenie a podporu sirotinca, pretože veril, že deti treba vychovávať v milujúcej rodinnej atmosfére, aby sa potom náležite začlenili do spoločnosti.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
435747
Názov
Šlabikár aštánga jógy
EAN/ISBN
9788097266530
Forma
Brožovaná
Autor
Baba Hari Dass
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019
Rozsah
112
Rozmer
150×150
Hmotnosť
0,11
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Šlabikár aštánga jógy zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.