Aštánga jóga. Jóga dychu

Lino Miele

SVK Slovensky Sattva2017

Kniha: Aštánga jóga. Jóga dychu - Lino Miele
Katalógové číslo: 435743 viac »
A navyše získate 29 vernostných bodov
29,00
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Aštánga jóga. Jóga dychu

Táto kniha je výsledkom dvadsaťročného intenzívneho a oddaného praktizovania jógy a desaťročného výskumu metódy vinjásy, ktorú Lino Miele uskutočnil pod vedením svojho učiteľa Šrí K. Pattabhiho Joisa. Nielenže detailne ilustruje pozície všetkých štyroch sérií aštánga jógy, ale tiež podrobne vysvetľuje, ako ich treba cvičiť a aké majú účinky. Predstavuje hodnotný nástroj pre študentov všetkých úrovní, ktorí si chcú rozšíriť vedomosti o aštánga jóge a chcú podrobnejšie poznať jej účinky.

Kniha obsahuje:

- rozhovor s Linom Miele, v ktorom odhaľuje, ako sa učil jednotlivé série aštánga jógy s Pattabhim Joisom, čo si myslí o čistote odovzdávaného učenia, ako vnikala táto kniha, aké zmeny priniesla jóga do jeho života, ako sa postaviť k strachu a bolesti, ktoré sa môžu objaviť, ako pracovať s egom, prečo je nutné používať správnu techniku, a ešte oveľa viac,

- podrobný opis vinjás v každej ásane vo všetkých sériách aštánga jógy - základnej, strednej a pokročilej sérii A a B.

Lino Miele je študent Šrí K. Pattabhiho Joisa, ktorý aštánga jógu začal cvičiť v roku 1988. Dnes učí po celom svete a vedie Výskumný ústav aštánga jógy v Ríme. Systém vinjásy ho zaujal natoľko, že ho niekoľko rokov intenzívne študoval pod vedením Pattabhiho Joisa, a spolu s ním zostavil aj túto knihu.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
435743
Názov
Aštánga jóga. Jóga dychu
EAN/ISBN
9788097266516
Forma
Brožovaná
Autor
Lino Miele
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017
Rozsah
359
Rozmer
150×225
Hmotnosť
0,50
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Aštánga jóga. Jóga dychu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.