Vodný lúč a nekonvenčné technológie

Zdenko Krajný

Vydavaťeľstvo STU2021 SVK Slovensky

Kniha: Vodný lúč a nekonvenčné technológie - Zdenko Krajný
Katalógové číslo: 433998
Ušetríte až 2,52 € z bežnej ceny 25,00
A navyše získate 22 vernostných bodov
22,48
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Skladom u dodávateľa

Kniha: Vodný lúč a nekonvenčné technológie

Názov knihy Vodný lúč a nekonvenčné technológie úzko súvisí so študijným odborom, ktorý ponúka Ústav výrobných systémov, environmentálnych technológií a manažérstva kvality, Strojníckej fakulty, STU v Bratislave.

Kniha je rozdelená do nasledujúcich kapitol: 1. časť sa zaoberá technológiou vysokotlakového vodného lúča a jej využitím v procesoch obrábania. 2. časť sa zameriava na rôzne nekonvenčné technológie aplikované v procesoch obrábania aj tvárnenia. Autor sa podieľa na výskumnej činnosti na Ústave výrobných systémov, environmentálnych technológií a manažérstva kvality.

Preberané sú rôzne aspekty nekonvenčných technológií: história a základné princípy technológie obrábania, návrh environmentálnych zariadení, aplikované technológie a ich výhody a nevýhody, ako aj perspektívy vývoja jednotlivých technológií. Tento prístup ponúka kompletný prehľad každej technológie, čím vytvára základ pre pochopenie a výber najvhodnejšej technológie pre každú aplikáciu.

Systematická a ľahko zrozumiteľná metóda znázornenia s historickými prameňmi a mnohými ilustráciami a základnými princípmi fungovania rýchlo a jednoducho oboznámi študentov s teóriou a aplikáciami predmetných nekonvenčných technológií. Zahŕňa postupy úprav kovových, keramických a nekovových materiálov, na báze polymérnych ako aj obnoviteľných surovín ako aj biologických materiálov. Sú zohľadnené požiadavky na miniaturizáciu výrobkov a ich súčastí nielen v strojárenskom priemysle.

Úryvok z obsahu knihy ...
Podrobnejšie info
Katalógové číslo
433998
Názov
Vodný lúč a nekonvenčné technológie
EAN/ISBN
9788022750851
Forma
Pevná
Autor
Zdenko Krajný
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021
Rozsah
525
Rozmer
180×250
Stav
Skladom u dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vodný lúč a nekonvenčné technológie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.