Rukojemníci

Prípad Cervanová z pohľadu nezainteresovaných

Kolektív autorov

SVK Slovensky .ditiramb - Der Interkulturelle Verein2021

Kniha: Rukojemníci - Prípad Cervanová z pohľadu nezainteresovaných - Kolektív autorov
Katalógové číslo: 427574 viac »
Ušetríte až 3,87 € z bežnej ceny 19,25
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,38
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Rukojemníci

Prípad Cervanová z pohľadu nezainteresovaných

Tomuto prípadu už od jeho začiatku venovali mnohí, aj nezainteresovaní ľudia, mimoriadne veľa času a energie. 

Každý mal a má na to svoje dôvody a na udalosť svoje názory. Spája ich však fakt, že hoci mohli nad tým privrieť oči, neurobili tak. Radšej zvolili hľadanie alternatívnej verzie, pravdu voči nereálnej oficiálnej verzii.

Kniha RUKOJEMNÍCI s podtitulom Prípad Cervanová z pohľadu nezainteresovaných obsahuje blogy, rozhovory, komentáre a názory od autorov: Allan Böhm, Martin Fűzy, Jozef Šátek, Tibor Kalecký, Martin Mojžiš, Ľuba Lesná, Andrej Bán, Marián Balázs, František Šebej, Alojz Baránik, Ivan Mačura, Robert Kirchhoff, Fero Guldan, Štefan Hríb.

Doplnená je aj o niektoré doteraz nezverejnené archívne dokumenty a texty.

Je dokumentom o tom, ako môže byť právo zneužité až tak, že sa stane nástrojom nespravodlivosť a ako aj súčasný súdny systém môže urobiť z nevinných ľudí vinníkov. Obsahuje súhrn a analýzu väčšiny dôkazov, z ktorých vyplýva nevina nespravodlivo obžalovaných a odsúdených v tomto konkrétnom prípade.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
427574
Názov
Rukojemníci
Podnázov
Prípad Cervanová z pohľadu nezainteresovaných
EAN/ISBN
9783200081406
Forma
Brožovaná
Autor
Kolektív autorov
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021
Rozsah
640
Rozmer
149×210
Hmotnosť
0,98
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Barbora
30.03.2022 16:47:53

Táto kniha podľa môjho názoru predstavuje to najlepšie, čo bolo knižne vydané v súvislosti s kauzou Cervanová, a preto ju vrelo odporúčam. Jednotlivé témy sú tu spracované tak zrozumiteľne a precízne, ako v žiadnej inej knihe, ktorá sa venovala tomuto prípadu. V tejto publikácii sa ide do hĺbky, k podstate problému, a zároveň, čo je tiež veľmi dôležité, sú tu jednotlivé poznatky spájané do súvislostí. Mnohé články a knihy, ktoré boli napísané na túto tému trpeli o. i. tým, že sa v nich veci (neraz zámerne) vytrhávali z kontextu, v dôsledku čoho nadobudli iný význam, než aký v skutočnosti mali. Pre čitateľa, ktorý si chce na danú kauzu vytvoriť vlastný názor je zásadné, že v rámci tém, ktorým sa kniha venuje, sa vychádza z relevantných, verejne dostupných zdrojov, alebo z dôležitých archívnych dokumentov, z ktorých mnohé sú dostupné len v rámci textov v tejto knihe. Tiež oceňujem, že argumentácia autorov (na rozdiel od argumentácie iných autorov, ktorí sa vo svojich knihách venovali to


Barbora 5 z 5
30.03.2022 17:45:55

Pokračovanie môjho predchádzajúceho príspevku Tiež oceňujem, že argumentácia autorov (na rozdiel od argumentácie iných autorov, ktorí sa vo svojich knihách venovali tomuto prípadu) je tu vecná a racionálna a nesnaží sa zavádzať čitateľa všelijakými logickými klamami. Ako čitateľku ma zaujalo aj množstvo dôležitých archívnych dokumentov, ktoré nie sú nikde inde zverejnené.