Vnútropodnikové predpisy

Pracovný poriadok a súvisiace predpisy zamestnávateľa

Marek Švec; Pavol Rak; Jan Horecký

SVK Slovensky Wolters Kluwer2021/12

Kniha: Vnútropodnikové predpisy - Pracovný poriadok a súvisiace predpisy zamestnávateľa - Marek Švec; Pavol Rak; Jan Horecký
Katalógové číslo: 427315 viac »
Ušetríte až 2,23 € z bežnej ceny 16,40
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,17
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Vnútropodnikové predpisy

Pracovný poriadok a súvisiace predpisy zamestnávateľa

Vnútropodnikové predpisy v oblasti pracovnoprávnych vzťahov majú určiť jednoznačné podmienky a pravidlá pre realizáciu práv a povinností nielen zamestnanca, ale aj zamestnávateľa, čím jednoznačne prispievajú k dosiahnutiu vyššej právnej istoty subjektov pracovnoprávnych vzťahov. Znepokojivý stav vnútropodnikových predpisov zamestnávateľov, ako aj neexistencia použiteľnej odbornej literatúry v tejto oblasti sa stali impulzom k napísaniu monografie „Vnútropodnikové predpisy. Pracovný poriadok a súvisiace predpisy zamestnávateľa". Autori monografie upozorňujú na najvýznamnejšie oblasti aplikačných problémov spojených s kreovaním a neskorším prijímaním vnútropodnikových predpisov. Pri spracovaní publikácie zvolili osobitý prístup, ktorý je založený na identifikácii praktického problému a následnom hľadaní právneho riešenia prostredníctvom právnej úpravy, súdnych rozhodnutí alebo vlastných právnych názorov vychádzajúcich z osobnej skúsenosti. Čitateľ tak dostáva jasné odpovede na otázky, čo možno a čo nemožno upraviť v jednotlivých druhoch vnútropodnikových predpisov a aké môže mať ich konanie dôsledky aj s ohľadom na súdnu prax. Zameranie publikácie, forma jej spracovania, fundovanosť autorov, ako aj skutočnosť, že publikácia s podobným zameraním na slovenskom knižnom trhu absentuje, sú zárukou, že predkladané monografické dielo nájde svoje uplatnenie u profesionálov, ktorí sa zaoberajú problematikou individuálnych a kolektívnych pracovnoprávnych vzťahov. Je určené predovšetkým pre zamestnávateľov, zástupcov zamestnancov a personalistov.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
427315
Názov
Vnútropodnikové predpisy
Podnázov
Pracovný poriadok a súvisiace predpisy zamestnávat
EAN/ISBN
9788057104223
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Marek Švec; Pavol Rak; Jan Horecký
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/12
Rozsah
200
Rozmer
148×210 mm
Hmotnosť
0,26
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
14%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vnútropodnikové predpisy zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.