Na brehu Temného mora

Sága rodu Wingfeatherovcov, kniha prvá

Andrew Peterson

SVK Slovensky i527.net2021

Kniha: Na brehu Temného mora - Sága rodu Wingfeatherovcov, kniha prvá - Andrew Peterson
Katalógové číslo: 425524 viac »
Ušetríte až 3,20 € z bežnej ceny 15,90
A navyše získate 12 vernostných bodov
Séria kníh: Sága rodu Wingfeatherovcov
Sága rodu Wingfeatherovcov
Titul je zaradený v tejto sérii
12,70
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Na brehu Temného mora

Sága rodu Wingfeatherovcov, kniha prvá

Štvordielna séria dobrodružných fantasy od Andrewa Petersona o troch súrodencoch Ibigyovcoch Jannerovi, Kalmarovi a Leeli. Žijú vo svete Aerwiar (ktorý je presne ako náš, až na to, že v ňom nemajú elektrinu ani pušný prach), kde možno nájsť všetky možné druhy desivých zvierat (napríklad morské draky a zubaté kravy). Deti zisťujú, že obyčajné mestečko, v ktorom bývajú, nie je ani náhodou obyčajné. V skutočnosti rodina stojí v srdci obrovskej záhady, ktorá navždy zmení ich životy a ich svet.

Žili raz v chalúpke na útese nad Temným morom temnoty tri deti a ich verný psík Nuget. Rannej Igiby, jeho brat Tink a ich telesne postihnutá sestrička Leeli sú nadaní vlastne ako všetky deti a dostáva sa im množstvo lásky od ich vznešenej mamy a starkého, ktorý bol kedysi pirátom. V pätách však majú zlomyseľných a jedovatých Tesákov z Dangu, ktorí sa preplavili cez Temné more, aby mohli nenávistne vládnuť kontinentu. Ak chcú deti vyviaznuť so zdravou kožou, budú potrebovať všetok svoj talent a všetko, čo majú radi. Igibyovci totiž skrývajú tajomstvo stratenej legendy a klenotov dobrého kráľa Wingfeathera z Jagavého ostrova Anniera.

Román Na brehu Temného mora je plný srdca, dôvtipu a odvahy. Obľúbia si ho deti v každom veku, rodiny si ho môžu čítať nahlas a čitateľské krúžky o ňom budú nepochybne rady diskutovať, keďže v sebe skrýva mnoho vrstiev významu. Knihu ozvláštňujú nové ilustrácie Joa Sutphina, zábavné poznámky pod čiarou, mapa fantastického sveta, originálne prílohy a nápadité kresby podľa vzoru pôvodných knižiek o Čarodejníkovi z krajiny Oz od Franka L. Bauma.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
425524
Názov
Na brehu Temného mora
Podnázov
Sága rodu Wingfeatherovcov, kniha prvá
EAN/ISBN
9788082490087
Forma
Pevná, s prebalom
Autor
Andrew Peterson
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021
Rozsah
376
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Na brehu Temného mora zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.