Veľmi tajný spolok svojráznych čarodejníc

Sangu Mandanna

SVK Slovensky SLOVART2023/1!

Kniha: Veľmi tajný spolok svojráznych čarodejníc - Sangu Mandanna
Kniha nominovaná na Goodreads Choice Award ako najlepší fantasy román roka 2022
Katalógové číslo: 479958 viac »
Ušetríte až 3,16 € z bežnej ceny 14,95
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,79
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Veľmi tajný spolok svojráznych čarodejníc

Hrejivý „cosy fantasy“ román o osamelej čarodejnici, ktorá dostane príležitosť osvojiť si podivnú novú rodinu a to jej zmení celý život. Mika Mesačná, jedna z mála čarodejníc v Británii, vie, že musí svoje magické schopnosti skrývať, správať sa nenápadne a držať si odstup od ostatných čarodejok, aby nepritiahli neželanú pozornosť. Ako sirota v mladom veku prišla o rodičov, vychovali ju cudzí ľudia, a tak si zvykla byť sama a dodržiavať pravidlá… Až na jednu výnimku: profil na internete, kde zverejňuje videá, v ktorých predstiera, že je čarodejnica. Nazdáva sa, že ich nikto nebude brať vážne.

Ktosi taký sa však nájde. A Mika dostane nečakanú správu s naliehavou prosbou, aby odcestovala do vzdialeného záhadného Nikdedomu a naučila tri malé čarodejnice, ako dostať mágiu pod kontrolu. Hoci tým porušuje všetky pravidlá, súhlasí a okamžite sa zapletie do životov a tajomstiev nielen svojich troch zverenkýň, ale aj ostatných obyvateľov svojráznej domácnosti a… Jamieho. Atraktívneho, popudlivého knihovníka z Nikdedomu, ktorý by pre ochranu detí urobil čokoľvek a ktorý všetkých cudzích ľudí vrátane Miky považuje za hrozbu. Rozčuľujúco príťažlivú hrozbu.

Mika si v Nikdedome postupne nachádza svoje miesto a predstava, že by mohla niekam patriť, sa jej začína zdať čoraz pravdepodobnejšia. No mágia nie je na svete tým jediným, čo ich ohrozuje, a keď im nebezpečenstvo zaklope na dvere, Mika sa bude musieť rozhodnúť, či je ochotná riskovať všetko, aby ochránila rodinu, ktorú získala, hoci ani netušila, že ju hľadá…

Prekladateľ: Kristína Smolková

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
479958
Názov
Veľmi tajný spolok svojráznych čarodejníc
EAN/ISBN
9788055661957
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Sangu Mandanna
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/1!
Edícia
18 + YA
Rozsah
336
Rozmer
130×210 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Veľmi tajný spolok svojráznych čarodejníc zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.