Staroveké liečenie pre moderný svet

Dr. Josh Axe

SVK Slovensky Príroda2022/01

Kniha: Staroveké liečenie pre moderný svet - 1. vydanie - Dr. Josh Axe
Katalógové číslo: 423328 viac »
Ušetríte až 4,20 € z bežnej ceny 19,90
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,70
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Staroveké liečenie pre moderný svet

Nastal čas uvedomiť si, že nemusíte na každé ochorenie užívať chemické lieky a že jestvujú skutočne účinné alternatívne terapie, ktoré vyliečia vaše zdravotné problémy a bezpečne vás nasmerujú na cestu celoživotného zdravia a pohody. Dávni praktickí lekári, či už v Číne, Indii, starovekom Egypte alebo Grécku si uvedomovali, že naše telo má prirodzenú schopnosť uzdraviť sa a že s pomocou vhodných rastlín, stravy a cvičenia sa telo vo väčšine prípadov uzdraví samo. Preto vyvinuli systémy pre lepšie porozumenie individuálneho emocionálneho, fyzického a duševného zdravia.

Dr. Axe v tejto knihe nielenže vysvetľuje princípy, o ktoré sa tieto dávne holistické medicínske systémy opierajú, ale poskytuje aj množstvo praktických rád a receptov na každodenné používanie v súčasnosti. Ak túžite po prirodzených, bezpečných a účinných spôsoboch liečby a prevencie, návod nájdete v Starovekom liečení.

Z anglického originálu „ANCIENT REMEDIES: Secrets to Healing with Herbs, Essential Oils, CBD, and the Most Powerful Natural Medicine in History by Dr. Josh Axe“, vydaného v USA, Little, Brown and Company, New York v roku 2021, preložila Marína Terenová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
423328
Názov
Staroveké liečenie pre moderný svet
EAN/ISBN
9788055178042
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Dr. Josh Axe
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/01
Rozsah
416
Rozmer
232×150×37 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Staroveké liečenie pre moderný svet zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.