Dior: Príbeh ikonickej módnej značky

Unikátny obrazový sprievodca históriou módnej značky Dior

Karen Homer

SVK Slovensky IKAR2022/02

Kniha: Dior: Príbeh ikonickej módnej značky - Unikátny obrazový sprievodca históriou módnej značky Dior - 1. vydanie - Karen Homer
Katalógové číslo: 422410 viac »
Séria kníh: História módy do vrecka
História módy do vrecka
Titul je zaradený v tejto sérii
11,75

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Dior: Príbeh ikonickej módnej značky

Unikátny obrazový sprievodca históriou módnej značky Dior

Knižka rozpráva príbeh mladosti Christiana Diora, vzniku jeho značky, úspechu luxusných kolekcií na prehliadkových mólach a na červenom koberci aj históriu salóna Dior po smrti jeho zakladateľa. Dokonalý výber fotografií sprevádza text uznávanej odborníčky na módu Karen Homerovej. Autorka prezentuje cestu značky, ktorá má dnes posledné slovo vo svete honosnosti, drámy a ženskosti.

Veľkolepý vzostup Christiana Diora do vyšších sfér parížskeho sveta módy patrí medzi najpodmanivejšie príbehy módy 20. storočia. Bývalý galerista s modernou víziou a veľký znalec tradície francúzskej haute couture debutoval v roku 1947 kolekciou new look (nový vzhľad), v ktorej predstavil svetu novú prevratnú líniu. Napriek tomu, že o desať rokov predčasne umrel, jeho módny dom je dodnes synonymom pôvabu, elegancie a prepychu. Christian Dior zásadne zmenil spôsob, akým sa ženy obliekali, ako nakupovali a vnímali svoju krásu.

Všetci hlavní návrhári rešpektujú pôvodný zámer veľkého návrhára, zároveň však do tvorby vnášajú originalitu. Spolu s profesionálnym tímom navigujú značku meniacim sa svetom módy od vzniku konfekčnej módy a doplnkov až po globálne rozšírenie značky do oblasti parfumov a kozmetiky. Dior dnes predstavuje jednu z najúspešnejších svetových luxusných značiek a na jej zakladateľa sa ani zďaleka nezabudlo.

Z anglického originálu preložila Mariana Hyžná.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
422410
Názov
Dior: Príbeh ikonickej módnej značky
Podnázov
Unikátny obrazový sprievodca históriou módnej znač
EAN/ISBN
9788055179896
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Karen Homer
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/02
Rozsah
160
Rozmer
180×125×15 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dior: Príbeh ikonickej módnej značky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.