Protonová radioterapie

Pavel Vítek

CZE Česky MAXDORF2021/09

Kniha: Protonová radioterapie - 1. vydanie - Pavel Vítek
Katalógové číslo: 421686 viac »
Ušetríte až 5,26 € z bežnej ceny 32,73
A navyše získate 27 vernostných bodov
27,47
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Protonová radioterapie

Unikátní publikace v české odborné literatuře podává soubornou informaci o tom, co protonová radioterapie poskytuje, jaké má výhody a úskalí, jak lze v současné době využívat a jaké jsou pro její využití teoretické i praktické podklady. Protonová radioterapie je v České republice dostupná již devět let. Za tuto dobu se stala standardním postupem v několika indikacích, což přináší i úspěšný rozvoj mezioborové spolupráce. Publikace je adresována lékařům v oboru radiační a klinické onkologie i lékařům z četných dalších navazujících oborů. Kratší obecná část seznamuje s fyzikálními a radiobiologickými základy protonové radioterapie a poskytuje bazální informace, bez nichž by popis klinických aplikací a výsledků ani nebyl srozumitelný. Hlavní obsah tvoří speciální část, v níž se prezentuje užití protonové radioterapie u vybraných diagnóz včetně přehledů dosažených výsledků. Všechny texty jsou zaměřeny především na specifika protonové radioterapie, důraz je kladen na objektivní prezentaci podložených dat a závěrů. V závěru knihy je podán stručný přehled ekonomických aspektů protonové radioterapie v kontextu systémů financování zdravotní péče v rozvinutých zemích.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
421686
Názov
Protonová radioterapie
EAN/ISBN
9788073456986
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Pavel Vítek
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/09
Rozsah
248
Rozmer
156×232 mm
Hmotnosť
0,47
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Protonová radioterapie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.