Hviezdne okamihy

Kniha: Hviezdne okamihy - Ladislav Švihran
Katalógové číslo: 41868 viac »
Ušetríte až 0,07 € z bežnej ceny 1,66
A navyše získate 1 vernostný bod
1,59
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Hviezdne okamihy

Ladislav Švihran, autor početných kníh literatúry faktu (Kulturizmus ducha, Tu sa usadíme, Ako zomierajú diktátori, Kto nám vládol, Slávni vynálezcovia, Pavol Dobšinský atď.) sa v knihe Hviezdne okamihy podujal na úlohu vypátrať rozhodujúce okamihy v živote slávnych ľudí, ako ich zvládli, alebo nezvládli. Rekonštruoval ohromujúci úspech prvého koncertu neskôr svetoznámeho amerického skladateľa Leonarda Bernsteina, osudový zvrat v živote dovtedy bezvýznamného vidieckeho lekára Roberta Kocha i bezvýznamného herca Seana Conneryho, výtvarníka Alfonsa Muchu, speváčky Edith Piaf... Do výberu autor zaradil aj Pavla O. Hviezdoslava, Antona Bernoláka, Dominika Skuteckého. Zrekonštruoval však aj niektoré hviezdne okamihy národov, napríklad rozhodujúce chvíle v bitke o Moskvu, spojeneckú inváziu v Normadii, neuveriteľne ľahký pád komunizmu v Sovietskom zväze, teda to, ako sa v zlomových chvíľach prejavuje sila a či slabosť jedinca i národa, ako sa zaskvejú, ale i lámu charaktery.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
41868
Názov
Hviezdne okamihy
EAN/ISBN
9788080610562
Autor
Ladislav Švihran
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2001/10
Edícia
Próza
Rozsah
120
Rozmer
125×207×11
Hmotnosť
0,19
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Hviezdne okamihy zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.