Byť bojovníkom je úžasné

Tibor Šiška

SVK Slovensky Eruditio2021

Kniha: Byť bojovníkom je úžasné - Tibor Šiška
Katalógové číslo: 417700 viac »
Ušetríte až 1,29 € z bežnej ceny 15,90
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,61
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Byť bojovníkom je úžasné

Aj vojny vedia rozosmiať. Presvedčia vás o tom tieto pozbierané skutočné historky ozajstných hrdinov plné frajerských hlášok a drsných okolností. Bojové príbehy, ktoré bavia aj pacifistov. Väčšina malých chlapcov prejde fázou, keď ich fascinuje všetko vojenské. U autora táto fáza trvá už vyše 30 rokov. Logicky sa teda témou jeho knihy stali výjavy z bojov. Chronologicky zoradených, dlhých, krátkych, dejinne významných aj tých menej dôležitých. Jedno však majú spoločné - sú plné akcie a humoru. Nemusíte byť zanietený militarista, aby vás tieto príbehy strhli. O to viac, že sú písané, akoby ste sledovali hollywoodsky akčný film. Autor začal písať kvôli sláve a peniazom popri práci právnika, manželke, dvoch deťoch, dvadsiatich sliepkach a pohyblivom počte králikov. Jeho texty môžete poznať aj z projektu Vedátor_sk a portálu dailymale.sk. Práve tam ho čitatelia uprosili na knihu. Teší sa, že svojím štýlom písania približuje vojnové témy aj ľuďom, ktorí nie sú práve fanúšikovia bojov alebo dejepisu všeobecne. Pri jeho príbehoch sa pobavíte, ale hrozí vám, že sa aj niečo naučíte.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
417700
Názov
Byť bojovníkom je úžasné
EAN/ISBN
9788097292256
Forma
Pevná
Autor
Tibor Šiška
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021
Rozsah
263
Rozmer
155×213
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Byť bojovníkom je úžasné zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.