Aforisti a fór istý

antológia slovenských aforistov a karikaturistov

Petrus2020 SVK Slovensky

Kniha: Aforisti a fór istý - antológia slovenských aforistov a karikaturistov
Katalógové číslo: 402432
Ušetríte až 1,22 € z bežnej ceny 15,00
A navyše získate 13 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. februára 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov… Zistiť viac...
13,78
Vyexpedujeme do 7 dní
Skladom u dodávateľa

Kniha: Aforisti a fór istý

antológia slovenských aforistov a karikaturistov

Kniha plná humoru. Reprezentatívny výber z toho najlepšieho, čo sa na Slovensku v oblasti humoru a satiry napísalo a nakreslilo. 25 párov slovenských osobností žijúcich aj tých, ktorí žijú už len v našich spomienkach a vo svojom diele. Antológiu edične pripravili Peter Chalupa a Tomáš Janovic. Autori textov: Emil Babín, Alexander Bröstl, Rudolf Dilong, Ľubo Feldek, Peter Gregor, Marián Hatala, Daniel Hevier, Soňa Horňáková, Vlado Janček, Tomáš Janovic, Jajkele, Ondrej Kalamár, Dana Kapitáňová, Fero Jablonovský, Milan Lechan, Erik Ondrejička, Peter Petiška, Rasťo Piško, Stano Radič, František Rojček, Pavol Strauss, Stano Štepka, Ján Štrasser, Tomáš Ulej, Pavel Vilikovský Autori ilustrácií: Jozef Babušek, Marek Cina, Juraj Cajchan, Jozef Cincík, Miro Cipár, Fero Guldan, Fero Jablonovský, Pavel Jakubec, Jaro Jelenek, Kazo Kanala, Viktor Kubal, Fero Lipták, Juraj Martiška, Svetozár Mydlo, Bobo Pernecký, Dušan Polakovič, Ivan Popovič, Shooty, Peter Stankovič, Marián Vanek, Fedor Vico, Viliam Weisskopf, Dana Zacharová Veľa zábavy a možno aj trochu zamyslenia, veď ako vraví staré čínske príslovie: Chatrč zo slamy, v ktorej sa ľudia smejú, má väčšiu cenu než palác, v ktorom ľudia plačú, či anonymný mysliteľ: Keď ťa prejde smiech, je to horšie, ako keby ťa prešlo auto.
Úryvok z obsahu knihy ...
Podrobnejšie info
Katalógové číslo
402432
Názov
Aforisti a fór istý
Podnázov
antológia slovenských aforistov a karikaturistov
EAN/ISBN
9788089913404
Forma
Pevná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020
Rozsah
184
Rozmer
175×248
Hmotnosť
0,67
Stav
Skladom u dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Aforisti a fór istý zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.