Slová v hlbinách

Cath Crowley

SVK Slovensky Zelený kocúr2021/05

Kniha: Slová v hlbinách - 1. vydanie - Cath Crowley
Katalógové číslo: 410920 viac »
Ušetríte až 2,85 € z bežnej ceny 13,50
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,65
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Slová v hlbinách

Antikvariáty sú plné tajomstiev. Toto je príbeh antikvariátu Howling, kde čitatelia píšu listy neznámym ľuďom, milencom, básnikom. Je to príbeh Henryho a Rachel. Pracujú spolu, bok po boku, obklopení knihami a sledujú, ako sa rozvíjajú ľúbostné príbehy, ako si ľudia vymieňajú listy medzi stránkami kníh a opäť nachádzajú jeden v druhom nádej. Pretože život môže byť neovládateľný, ba niekedy neznesiteľný, no my hľadáme a nachádzame budúcnosť v knihách, ktoré milujeme, a v slovách, ktoré za sebou zanechávame. Láska žije medzi riadkami. Kniha získala dve prestížne knižné ceny: Indie Book Awards for Young Adult fiction 2017 a cenu A Winner of the Prime Minister’ Literary Awards for Young Adult Fiction 2017. 

Recenzie

„Jedna z najmilších a najkrajších kníh, aké som si po veľmi dlhom období prečítala... Nielenže som strany čítala, ja som v nich žila.“ – Jennifer Niven, najpredávanejšia autorka románu Všetky skvelé miesta podľa denníka New York Times 

„Pri čítaní Slov v hlbinách má človek pocit, akoby tancoval slaďák, alebo sa práve zamiloval, či plával v oceáne v daždi. Pripomína ohromnú silu slov, kníh a príbehov, po ktorých budú vaše srdcia bažiť po ďalších a ďalších príbehoch.“ – Krystal Sutherland, autorka Srdcu nerozkážeš

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
410920
Názov
Slová v hlbinách
EAN/ISBN
9788089761821
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Cath Crowley
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/05
Rozsah
264
Rozmer
208×140×20 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Slová v hlbinách zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.