Technológia pre 1. ročník učebného odboru cukrár
Gabriela Sládečková
Slovensky EXPOL PEDAGOGIKA•2021/10
Kniha: Technológia pre 1. ročník učebného odboru cukrár
Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode sa nachádzajú informácie o histórii cukrárskej a cukrovinkárskej výroby, o hygiene a sanitácii v cukrárskej výrobe, o spôsobe prepočtu surovín potrebných na výrobu určitého množstva výrobkov. Ďalšie kapitoly sú venované technológii prípravy cukrárenských polotovarov, napr. cukrárenských náplní a krémov, cukrárenských poliev, tukových ciest či odpaľovaného cesta.
Podrobnejšie info...
Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.
- Katalógové číslo
- 410465
- Názov
- Technológia pre 1. ročník učebného odboru cukrár
- EAN/ISBN
- 9788080915544
- Forma
- Neviazaná, bez prebalu, lesklá
- Poznámka
- 1. vydanie
- Autor
- Gabriela Sládečková
- Druh tovaru
- Kniha
- Rok vydania
- 2021/10
- Rozsah
- 144
- Rozmer
- 211×300×10 mm
- Hmotnosť
- 0,40
- Stav
- U dodávateľa
- Dostupnosť
- Vyexpedujeme do 7 dní
- Sadzba DPH
- 10%
- Zľava
- 5%
Odporúčame mohlo by Vás zaujímať
Zákazníci, ktorí si kúpili Technológia pre 1. ročník učebného odboru cukrár, si z kategórie Učebnice, skriptá na Literama.sk tiež často kupovali...
Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať
Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?