Tvorcovia / Tvůrci

Mužské cesty

Mab Junga

CZE Česky alter-nativa2021

Kniha: Tvorcovia / Tvůrci - Mužské cesty - Mab Junga
Katalógové číslo: 409925 viac »
Ušetríte až 6,82 € z bežnej ceny 40,00
A navyše získate 33 vernostných bodov
33,18
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Tvorcovia / Tvůrci

Mužské cesty

Poznáte mnohých z nich. Poznáte ich mená, poznáte ich aktivity či prácu v terajšej dobe. Táto kniha Vám umožní spoznať ich cesty, mnohokrát kľukaté a tŕnisté. Cestičky v labyrinte vášní, misie, profesie či poslania. Kniha v sebe nenesie zámer byť súborom najvyšších právd, zaručených postupov ani osvietenej múdrosti. Má byť ukážkou ciest, inakostí, či spôsobov ako rôznorodo môže človek žiť svoj život, ako hľadá svoju vnútornú múdrosť a ako sa učí z toho, čo mu život prináša. Ale tiež aj o tom, ako sa dá už ďalej nepokračovať v deštrukčných vzorcoch svojich rodov. Sú v nej príbehy mužov, ktorí nechali stopu v mojom živote. Ktorí ma inšpirovali, sprevádzali, alebo liečili na mojej ceste. Verím, že ich esencia sa dotkne aj vášho srdca. Každý poznáme ľudí, ktorí nás niečo naučili, boli nám, či sú inšpiráciou. Ľudia si môžu byť navzájom bránami. Bránami k poznaniu. A zároveň bránami sami k sebe. Veď mnohokrát: vďaka Tebe, spoznávam seba. Mab Junga, autorka myšlienky V knihe nájdete životné príbehy mužov: Pjér la Šéz Zdeněk Jan Weber Jiří Charvát Boris Čellár Martin Thám Ondřej Suchopár Pavel Hirax Baričák Pavel Zeldon Stanislav Ličko Jaroslav Grűnwald Eileen Yaman Igor Miháľ Ivo Janeček Jan Kroča Ján Shogun Bálint Janko Svetlan Majerčík Jozef Mihališin Matej Hlohovský Kryštof Koucký Leri Veleslav Švec AMIIIR Ľubomír Slejzák Marcel Antal Marek Bohunický Matúš Khan Sargon Michal Marguš Miroslav Zelenka Patrik Kee Kedzierski Suve Taran Tomáš Bužek Vladimír Červenák Zdeněk Dragomir Ordelt
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
409925
Názov
Tvorcovia / Tvůrci
Podnázov
Mužské cesty
EAN/ISBN
9788099951045
Forma
Pevná
Autor
Mab Junga
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021
Rozsah
372
Rozmer
165×230
Hmotnosť
0,98
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Tvorcovia / Tvůrci zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.