Energetické bilancie

Timár Graczová

Vydavaťeľstvo STU2021 SVK Slovensky

Kniha: Energetické bilancie - Timár Graczová
Katalógové číslo: 409612
Ušetríte až 0,73 € z bežnej ceny 23,60
A navyše získate 22 vernostných bodov
22,87
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Skladom u dodávateľa

Kniha: Energetické bilancie

Učebnica je základným študijným materiálom predmetu Energetické bilancie pre študentov bakalárskeho študijného programu Chemické inžinierstvo a zároveň učebným textom pre výučbu energetických bilancií v rámci predmetov Chemické a energetické inžinierstvo a Chemické a farmaceutické inžinierstvo, ktoré sa prednášajú študentom ďalších programov bakalárskeho štúdia na Fakulte chemickej a potravinárskej technológie. Zaoberá sa využitím princípov bilancovania energie s cieľom poskytnúť potrebný materiál pri riešení základných problémov v priemyselnej praxi. Sumarizuje základné teoretické poznatky, všeobecné zákonitosti a vzťahy. Nosnú časť učebnice tvoria riešené príklady, ktoré postupne ozrejmujú základné prístupy bilancovania energie v systémoch, prezentujú najčastejšie využívané procesy v priemysle, chronologicky na seba nadväzujú a objasňujú riešenie aj tých zložitejších reálnych priemyselných postupov.
Úryvok z obsahu knihy ...
Podrobnejšie info
Katalógové číslo
409612
Názov
Energetické bilancie
EAN/ISBN
9788022750820
Forma
Brožovaná
Autor
Timár Graczová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021
Rozsah
218
Rozmer
170×240
Hmotnosť
0,42
Stav
Skladom u dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Energetické bilancie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.