Nakoniec všetko dopadne dobre

ako si sami vytvoríme dokonalý svet

Christina von Dreien

SVK Slovensky ANCH BOOKS2021/03

Kniha: Nakoniec všetko dopadne dobre - ako si sami vytvoríme dokonalý svet - Christina von Dreien
Katalógové číslo: 407796 viac »
9,66

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nakoniec všetko dopadne dobre

ako si sami vytvoríme dokonalý svet

Nová kniha Christiny von Dreien sa zaoberá aktuálnymi témami tohto obdobia. Hovorí o tom, ako môžeme konštruktívne čeliť chaosu týkajúceho sa súčasnej globálnej pandémie a ako nájsť pozitívne aspekty dokonca v snahách, ktorých úlohou je vystrašiť nás. Malá knižočka, ktorá dáva veľkú odvahu. Rok 2020, rok koronavírusu, bol veľmi zvláštny a šialený. Všade na svete sa vyskytovali krízy, strach a neistota, nútené opatrenia a protesty, vzájomné obviňovania sa a myšlienky, že všetko okolo nás je nepriateľské. Uprostred tejto zmätenej doby zdvíha svoj hlas aj Christina von Dreien. Patrí ku generácii nositeľov nových riešení a pozitívnych impulzov. Jasnými a jednoduchými slovami otvára svoj nezvyčajný komplexný pohľad na situáciu vo svete v rokoch 2021 2022. Jej jednoduchým a zároveň geniálnym posolstvom, veľmi vzdialeným od bežných klišé sa priamo dotýka ľudských sŕdc. Táto knižka je výzvou, ako rozšíriť horizonty nášho doterajšieho vnímania reality a presunúť zodpovednosť za svetové udalosti z politickej úrovne na všetkých nás: Čím môže každý konkrétne prispieť k tomu, aby sa náš deštruktívny a chorý systém zmenil v konečnom dôsledku k lepšiemu? Treba vidieť a podporovať vo všetkom práve to pozitívne, otvoriťsa pre nové poznatky, nepoddať sa strachu, nech by sa dialo čokoľvek, dôverovať v to, že nakoniec všetko dopadne dobre, požiadať o podporu svoj tím duchovných sprievodcov a cvičiť sa vo vďačnosti, spokojnosti a odpúšťaní. Christinine odporúčania dávajú silu a nádej, že sme schopní vytvoriť a aj vytvoríme skutočne krásny a dokonalý svet globálneho mieru, po ktorom všetci túžime práve teraz.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
407796
Názov
Nakoniec všetko dopadne dobre
Podnázov
ako si sami vytvoríme dokonalý svet
EAN/ISBN
9783982289915
Forma
Brožovaná
Autor
Christina von Dreien
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/03
Rozsah
90
Rozmer
145×205
Hmotnosť
0,14
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nakoniec všetko dopadne dobre zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.