Ako povedať nie cukru

Jednoduché tipy a rady na život bez cukru

Katherine Bassford

SVK Slovensky Lingea2021/01

Kniha: Ako povedať nie cukru - Jednoduché tipy a rady na život bez cukru - Katherine Bassford
Katalógové číslo: 404427 viac »
Ušetríte až 1,49 € z bežnej ceny 5,90
A navyše získate 4 vernostné body
Séria kníh: Ako povedať nie
Ako povedať nie
Titul je zaradený v tejto sérii
4,41
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Ako povedať nie cukru

Jednoduché tipy a rady na život bez cukru

Novinka z edície Ako povedať nie ponúka stravovacie tipy a lákavé recepty na pokrmy, pripravené bez cukru. Poradí vám, ako zlepšiť svoje stravovacie návyky a dostať cukor pod kontrolu, prirodzene, postupne a s čo najmenším stresom. Vyskúšajte niektoré z nich a uvidíte, že aj život bez cukru môže byť spokojný a sladký.

Táto príručka vám ukáže, ako sa môžete stravovať pestro, plnohodnotne, chutne a pritom sa vyhnúť rizikám, ktoré so sebou nadmerná konzumácia sladkostí prináša. Preberá veci, ktoré nás skutočne zaujímajú: Mechanizmy na prekonanie závislosti od cukru. „Závislosť“ môže znieť trochu dramaticky, ale mnohí z nás na cukre do istej miery závislí sú, len o tom nevieme.

Knižka je nabitá stravovacími tipmi, overenými radami a lákavými receptami na pokrmy pripravené bez cukru. Poskytne vám všetko, čo potrebujete na to, aby ste zlepšili svoje stravovacie návyky a vzdali sa cukru v potravinách. Vyskúšajte a uvidíte, že to nie je také zložité, ako sa zdá.

Najprv sa zoznámime s tým, ako cukor v potravinách rozpoznať. Potom sa zameriame na triky, ako obmedziť chuť na sladké a dopriať si niečo sladké pod zub zdravo. Recepty s nízkym obsahom cukru na konci knihy vám pomôžu, aby boli vaše nové dni bez cukru (alebo s minimom cukru) stále plné chutných jedál a desiat, z ktorých sa dobre najete a získate energiu. Nebojte sa – nemusíte to všetko zvládnuť naraz. Malé zmeny sa spočiatku zdajú nedôležité, no čoskoro sa ich efekt naráta. Ako hovorí staré budhistické príslovie: „Ak sa pozeráte správnym smerom, jediné, čo musíte urobiť, je ísť ďalej.“

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
404427
Názov
Ako povedať nie cukru
Podnázov
Jednoduché tipy a rady na život bez cukru
EAN/ISBN
9788081452581
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Katherine Bassford
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021/01
Edícia
Ako povedať nie
Rozsah
128
Rozmer
105×148 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
25%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ako povedať nie cukru zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.