Zákon o priestupkoch. Komentár (2. vydanie)

Mária Srebalová

SVK Slovensky C. H. Beck2020

Kniha: Zákon o priestupkoch. Komentár (2. vydanie) - Mária Srebalová
Katalógové číslo: 403862 viac »
60,70

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zákon o priestupkoch. Komentár (2. vydanie)

Prepracovaný komentár k zákonu č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov (zákon o priestupkoch) prináša po piatich rokoch od prvého vydania čitateľovi súčasné znenie zákona a opäť ucelený výklad jeho hmotnoprávnych aj procesnoprávnych ustanovení. Aktuálny a podrobný výklad jednotlivých ustanovení zákona o priestupkoch je obohatený o teoretické aj praktické znalosti každého z členov autorského kolektívu. Rovnako dôležité miesto je venované aj súvislostiam medzi jednotlivými ustanoveniami zákona o priestupkoch, vzťahu k ďalším právnym predpisom, judikatúre a súvisiacej literatúre. Druhé, aktualizované a doplnené vydanie komentára je tak určené nielen zamestnancom správnych orgánov, advokátom či študentom práva, ale môže sa stať tiež skvelým pomocníkom pre širokú odbornú právnickú verejnosť. Kolektiv autorů Marián Vrabko, Horvat Matej, Juraj Vačok
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
403862
Názov
Zákon o priestupkoch. Komentár (2. vydanie)
EAN/ISBN
9788089603930
Forma
Pevná
Autor
Mária Srebalová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020
Rozsah
512
Rozmer
135×200
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zákon o priestupkoch. Komentár (2. vydanie) zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.