Neobyčajný influencer

J. Máhrik

SVK Slovensky Porta libri2020

Kniha: Neobyčajný influencer - J. Máhrik
Katalógové číslo: 402155 viac »
Ušetríte až 1,00 € z bežnej ceny 8,90
A navyše získate 7 vernostných bodov
7,90
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Neobyčajný influencer

Kniha, ktorú držíš v ruke, je dôležitá. Má totiž potenciál zmeniť to, akým spôsobom prežiješ svoj život. A nielen to. Má potenciál ovplyvniť kvalitu a smerovanie životov ľudí v tvojom okolí. Cez teba. Kým dnes je výraz influencer synonymom fenoménu, ktorý sa týka viac menej marketingového sveta a internetu, rád by som sa vrátil k pôvodnej definícii slova influencer. Podľa slovníka je influencer ten, ktorý vplýva. Človek, ktorý má vplyv na druhých, je influencer. Influencer môže byť v spoločnosti považovaný skôr za negatívny jav. Možno si niektorí myslia, že influenceri sú ľudia, ktorí túžia len po peniazoch, po (krátkodobej) sláve. Ide o biznis, povolanie hnané sebeckou túžbou. Ich cieľom nie je zmeniť svet k lepšiemu, ale prezentovať sa a mať obdiv od čo najväčšieho počtu ľudí (a tak nalákať firmy, aby ich sponzorovali, či už priamo alebo cez rôzne produkty a benefity). Preto sa chceme hneď v prvej kapitole vrátiť k pôvodnému významu pojmu influencer. Bez marketingu. Bez biznisu. Influencer je človek, ktorý vplýva na druhých. José Calvo Aguilar (1993) a Janči Máhrik (1985) tvoria azda ten najnepravdepodobnejší tandem Španiel teológ a Slovák informatik. Spoločne vydávajú podcast Zabudnuté cesty (www.zabudnutecesty.sk) a venujú sa kazateľskej službe v Cirkvi bratskej v Žiline a v cirkevnom zbore Za kostolom. Dokážu hovoriť o tých najhlbších otázkach života a viery spôsobom, ktorý ďaleko presahuje múry kostolov.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
402155
Názov
Neobyčajný influencer
EAN/ISBN
9788081561986
Forma
Brožovaná
Autor
J. Máhrik
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020
Rozsah
168
Rozmer
148×210
Hmotnosť
0,23
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Neobyčajný influencer zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.