Sada - Studený výstrel + Povolanie

Dani Pettreyová

SVK Slovensky i527.net2020

Kniha: Sada - Studený výstrel + Povolanie - Dani Pettreyová
Katalógové číslo: 400233 viac »
4,48

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Sada - Studený výstrel + Povolanie

Sada obsahuje: Studený výstrel + kniha zadarmo Povolanie Kniha Studený výstrel: Štyria najlepší priatelia a potom jeden zmizne. Griffin McCray a jeho traja najlepší priatelia si celý život naplánovali už na univerzite. Griffin a Luke Gallagher sa pridajú k baltimorskej polícii, Declan Grey sa stane riaditeľom FBI a Parker Mitchel kriminalistickým technikom. Ale tesne pred promóciou Luke zmizne a ich svet sa zrúti a priateľstvo rozpadne. V súčasnosti už Griffin nepracuje na polícii a svojich priateľov dávno opustil. Stal sa strážcom parku v Gettysburgu a snaží sa zabudnúť na starý prípad, keď ako ostreľovač zásahovej jednotky spravil chybu. Jeho pokojný život naruší nález kostry blízko Little Round Topu, a nie sú to ostatky z obdobia Občianskej vojny. Griffin sa chce prípadu rýchlo zbaviť, ale očarujúca forenzná antropologička Finley Scottová nájde dôkazy, že vrahom je elitný ostreľovač. A keď prípad prevezme agent FBI Declan Grey, stretne sa minulosť s prítomnosťou. Griffin si uvedomí, že zhubnej špirále zločinu, nebezpečenstva a vraždy sa vyhne len vtedy, keď sa vysporiada s najtemnejšími morami svojho života. Kniah Povolanie: ZA HORIZONTOM POVSTÁVA ZLO. MŇA ALE NEZLOMÍ. NEUKÁŽEM STRACH. POVEDIEM TÚTO VZBURU. AJ KEĎ BY MA TO MALO STÁŤ VŠETKO. Remko Brant si pri úteku z vládneho mesta ešte nikdy nebol tak istý, že koná správne. Byť suverénnym je však ľahké, keď človek nemá čo stratiť. Teraz, keď sa z Remka stal manžel Carrington Haleovej, otec a taktický vodca prorokov, riskuje všetko. Remkov tím čelí počas riskantných záchranných misií vnútri hradieb mesta čoraz väčším nástrahám nepriateľa. Nový prezident Damien Gold vyhlasuje, že mesto otrasené vzburou vovedie do pokojnej a harmonickej budúcnosti. Zdanie však občas klame. Gold vie, že ak má dosiahnuť svoj nebezpečný cieľ, nestačí zatýkať rebelov musí zničiť nádej, ktorú predstavujú a to zvnútra. V tábore prorokov vznikajú rozkoly, miestostráž je im v pätách a Remko cíti, že nad udalosťami stráca kontrolu. Na to, aby ochránil svojich milovaných, musí pokoriť svoj strach a premôcť Golda
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
400233
Názov
Sada - Studený výstrel + Povolanie
EAN/ISBN
2220080001010
Forma
Brožovaná
Autor
Dani Pettreyová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020
Rozsah
600
Rozmer
148×210
Hmotnosť
0,96
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Sada - Studený výstrel + Povolanie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.