Gump. Pes, ktorý naučil ľudí žiť

Filip Rožek

SVK Slovensky IKAR2020/11

Kniha: Gump. Pes, ktorý naučil ľudí žiť - 1. vydanie - Filip Rožek
Katalógové číslo: 398660 viac »
Ušetríte až 2,52 € z bežnej ceny 11,90
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,38
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Gump. Pes, ktorý naučil ľudí žiť

Som Gump a kedysi som bol túlavý pes. Vlastne každý pes je tak trochu túlavý, kým nenájde svoje šťastie, a to sa mu podarí iba s človekom. Môj príbeh je o hľadaní psieho šťastia, o prekážkach a pasciach na ceste k tomu správnemu človeku. Je o sile a nezlomnosti, ktorá sa ukrýva v každom psovi. Aj vo vašej čivave, ktorá na vás čaká celý deň, kým sa nevrátite z práce. Alebo v buldogovi, ktorý sa za vami šinie a sotva lapá dych. Stavím svoju dušu, že keby vám niekto na tomto svete chcel ublížiť, spoznáte, aké silné srdce má váš pes a čo znamená jeho láska k vám. Gumpovo rozprávanie je príbehom o zvieracej múdrosti a obetavosti, ktoré môžu byť príkladom aj pre ľudí. O nádeji, ktorú nespúta ani najpevnejšia reťaz. Kniha vychádza zároveň s uvedením rovnomenného filmu s hviezdnym hereckým obsadením. Účinkujú v ňom Bolek Polívka, Ivana Chýlková, Eva Holubová, Karel Roden a ďalší známi českí herci pod taktovkou režiséra F. A. Brabca. Súčasťou diela je príloha s fotografiami z filmu a zo zákulisia natáčania, aj pár slov o ľuďoch a psíkoch, ktorí inšpirovali Gumpovo rozprávanie. Príbeh je popretkávaný dojímavými ilustráciami Weroniky Gray. Autora textu Filipa Rožka sprevádza láska k psom už odmalička, motivovala ho k napísaniu knihy o Gumpovi aj k celoživotnej pomoci organizáciám, ktoré sa venujú ich záchrane. Vydavateľstvo Ikar sa k charitatívnemu rozmeru projektu rado pripojilo a časť výťažku z predaja venuje dvom slovenským organizáciám: OZ Pes v núdzi a Útulok Levice – OZ Šťastný domov.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
398660
Názov
Gump. Pes, ktorý naučil ľudí žiť
EAN/ISBN
9788055176277
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Filip Rožek
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/11
Rozsah
144
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Gump. Pes, ktorý naučil ľudí žiť zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.