Kráľovstvo

Krv nie je voda...

Jo Nesbo

SVK Slovensky IKAR2020/09

Kniha: Kráľovstvo - Krv nie je voda... - 1. vydanie - Jo Nesbo
Famózny thriller rozpráva príbeh dvoch bratov a horského hotela uprostred nórskych hôr
Katalógové číslo: 393242 viac »
Ušetríte až 3,78 € z bežnej ceny 17,90
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,12
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Kráľovstvo

Krv nie je voda...

Najúspešnejší autor severských detektívnych románov Jo Nesbø vás pozýva do svojho Kráľovstva. tentoraz nesiahol po osvedčenom vyšetrovateľovi Harry Holeovi, no jeho triler Kráľovstvo sa čitateľom vryje hlboko do duše. Prináša temný a tajomný príbeh Roya a Carla Opgardovcov, ktorí sa rozhodnú na obrovských rodinných pozemkoch v nepoškvrnenej nórskej divočine postaviť luxusný horský hotel. Za zdanlivo silným bratským putom sa však skrýva niečo oveľa desivejšie, ako by sa na prvý pohľad zdalo.  

Kniha vychádza aj na Slovensku v čase svojej svetovej premiéry.

Mechanik Roy Opgard vedie pokojný, jednoduchý život na rodinnom statku hlboko v nórskych horách. Jeho mladší brat Carl je obchodník a po rokoch sa vracia domov z Ameriky s plánom postaviť luxusný hotel, ktorý by upadajúcej oblasti opäť vdýchol život.

Roy kedysi bránil svojho brata pred šikanovaním a zlomyseľnými rečami, dnes však jeho lojalita voči rodine prechádza skúškou, keď zistí, že za Carlovými veľkolepými plánmi sa skrývajú nenásytnosť a zrada. Čím väčšmi sa Roy usiluje chrániť Carla, tým viac prekvapivých a šokujúcich tajomstiev sa vynára z minulosti oboch bratov i obyvateľov neďalekej dediny. Zrazu nič nie je ako predtým.

Miestny šerif chce za každú cenu objasniť okolnosti tragickej smrti Royových a Carlových rodičov a v hre sú ďalšie životy. Koľko ľudí ešte musí zomrieť? Roya čaká rozhodnutie, čo všetko je kvôli bratovi a láske k jeho manželke Shannon ochotný obetovať.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
393242
Názov
Kráľovstvo
Podnázov
Krv nie je voda...
EAN/ISBN
9788055174440
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Jo Nesbo
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/09
Rozsah
568
Rozmer
200×125×25 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Neliss
19.09.2020 13:02:39

Ide o moje prvé stretnutie s autorom, ale rozhodne oceňujem, ako vykreslil ponurú atmosféru, ľudské charaktery, opakovane ma zmiatol a tiež fakt, že si zvolil netypické hlavné postavy. Tie totiž nie sú ani sympatické, ani vyslovene kladné, no o to fascinujúcejšie a mrazivejšie bolo sledovať ich myšlienkové pochody, spoznávať ich motiváciu a hodnotiť ich činy. Na druhej strane treba pri knihe určite rátať s veľmi ťažkými, nepríjemnými témami, grafickým násilím, početnými opismi a zbytočne pomalým rozbehom, čo nie je práve môj štýl.