Láska dvoch svetov

Kniha: Láska dvoch svetov - Katarína Kuniková
Fascinujúci a vášnivý román s citom pre detail aj zmyslom pre humor
Katalógové číslo: 391657 viac »
Ušetríte až 1,08 € z bežnej ceny 9,60
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,52
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Láska dvoch svetov

Po mega úspešnom debute Zákon príťažlivosti vydáva Katarína Kuniková druhý román Láska dvoch svetov. Tento príbeh dokáže napísať spisovateľka, ktorá pozná tajomstvá života v malom meste aj v exotickom Iráne. Je vášnivý a strhujúci, plný zážitkov a udalostí. Dokáže ho pochopiť každý, kto verí v osudovú lásku.

Zoznámte sa so Sabinou, ktorá prežila dospievanie v Iráne a našla si prácu, o ktorej nesmie nikto vedieť. Zoznámte sa s Richardom, hasičom, takým ktorého fotia do kalendárov. Spoznajte ich príbuzných, priateľov a partnerov. Budete cítiť púštnu horúčavu ma bruškách prstov, popolček spálenísk aj chuť zmrzliny v letnom popoludní.

Tento román nestačí čítať, môžete ho prežívať s galériou jeho hrdinov. Je fascinujúci a vášnivý, s citom pre detail aj zmyslom pre humor.

Autorka:

Katarína Kuniková debutovala začiatkom roku 2020 a román Zákon príťažlivosti sa hneď po vydaní držal tri mesiace v prvej desiatke najpredávanejších kníh. Čitatelia si obľúbili originálne postavy a dramaticky vystavaný príbeh, kritika ocenila prepracovaný štýl a nadhľad autorky. Niet sa čomu čudovať. Autorka si zbiera príbehy už desiatky rokov, pracuje s nimi a rozvíja ich, čo sa prejavuje na plastických opisoch všetkých postáv, silných dramatických momentoch aj iskrivom humore. Silnou devízou kníh Kataríny Kunikovej je neurčité malé mesto, o ktorom si vieme predstaviť, že tam žije ktokoľvek z nás, a postavy, ktoré sme už určite stretli aj v našom živote. K tomu pikantný mix exotických zážitkov, ktoré môžete autorke veriť, keďže časť svojho života prežila aj v Iráne.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
391657
Názov
Láska dvoch svetov
EAN/ISBN
9788097093440
Forma
Pevná
Autor
Katarína Kuniková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/06
Rozsah
214
Rozmer
128×206
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Láska dvoch svetov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.