Farby smútku

Jeff Zentner

SVK Slovensky CooBoo2020/08

Kniha: Farby smútku - 1. vydanie - Jeff Zentner
Táto kniha vás najprv zničí. Neskôr znova zocelí. Určite vás však zmení!
Katalógové číslo: 391462 viac »
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,99
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Farby smútku

Carver je obyčajný tínedžer, má kamošov, robotu, v škole sa mu celkom darí a na hodinách tvorivého písania dokonca exceluje. A potom pošle jednu esemesku. „Chalani, kde ste? Ozvite sa.“ A celý jeho doterajší život sa zrúti.

Jeho najlepší kamoši Mars, Eli a Blake skončia pod kolesami kamióna. Smútiace rodiny, kamaráti aj spolužiaci sa snažia vyrovnať s náhlou stratou, ale ide to ťažko, keď majú vinníka priamo pod nosom.

Carverov život nie je príbeh o vine a treste. Ale o žiali a o bolesti, o rozlúčkach a o odchodoch, no najmä o nových začiatkoch. O nádeji na lepšie zajtrajšky, ktoré sú doslova na dosah, ale zároveň sa nám zdajú nedosiahnuteľné.

„Citlivé, úprimné, dojímavé a poetické. Zentner to so slovami naozaj vie.“ Benjamin Alire Sáenz, autor románov Nevysvetliteľná logika môjho života a Aristoteles a Dante spoznávajú svet a tajomstvá vesmíru

„Neskutočne od srdca napísaný román, pri ktorom vám navrie hrča v hrdle. Držte si klobúky, lebo táto kniha vás zničí. Potom vás síce znova zocelí, ale naisto vás zmení.“ Becky Albertalli, autorka knihy Ja, Simon... proti pravidlám Homo sapiens

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
391462
Názov
Farby smútku
EAN/ISBN
9788056616710
Forma
brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Jeff Zentner
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/08
Rozsah
368
Rozmer
130 x 200 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

rmiklova 4 z 5
14.01.2021 23:13:54

Hoci som sa na túto knihu vrhla s úplným nevedomím, že ide o young adult-ovku, neľutujem. Ľútosti si tu však užijete viac než dosť, Carverov príbeh vás celkom určite chytí za srdce. Záver bol vcelku predvídateľný, avšak potešil, zacelil, čo zaceliť mal a maximálne ulahodil. Keby mám tak o jednu dekádu menej, pravdepodobne túto knihu zožeriem. Aj s obalom, keby nejaký mala:-). ...a pamätajte: Po farbách smútku vždy prídu na rad farby nádeje, nových začiatkov a lepších zajtrajškov:-)