Dokonalý manžel

Adriana Macháčová

SVK Slovensky IKAR2020/10

Kniha: Dokonalý manžel - 1. vydanie - Adriana Macháčová
Spoločný starostlivo naplánovaný život sa zrazu zrúti...
Katalógové číslo: 388563 viac »
Ušetríte až 2,52 € z bežnej ceny 11,90
A navyše získate 9 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Knižný kompas - jeseň 2020 Prvá vlna

Knižný kompas - jeseň 2020 Prvá vlna

Jeseň je už v plnom prúde. Dni sú chladnejšie a sychravejšie. Príroda však hrá všetkými farbami.Rovnakú pestrosť prináša… Zistiť viac...
9,38
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Dokonalý manžel

Povedal niekto skutočnú pravdu o svojom manželstve? Nina Martinková rozhodne nie. Po rozvode rodičov na vlastnej koži spoznala, čo je to vyrastať bez matky. Viera Baumannová mala totiž jediný cieľ – urobiť skvelú kariéru. Nina bola presvedčená, že keď sa vydá, rodinu zabezpečí manžel a ona sa bude venovať iba výchove detí. S Oliverom si spoločný život starostlivo naplánovali: najprv luxusný byt v centre mesta s oleandrami na terase, potom auto, cestovanie a napokon dieťa. Idylka sa skončí vo chvíli, keď sa Nina dozvie, že jej muž ho čaká s inou. A aby toho nebolo málo, mladučká Kristína záhadne zmizne. Nina je zmätená, nevie, či ešte môže Oliverovi veriť. Najhoršie je, že jej krehké sebavedomie nahlodáva strašné podozrenie.

„Som ako káva, zamiešate ju a zrnká sa vždy usadia na dne,“ hovorieva o sebe.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
388563
Názov
Dokonalý manžel
EAN/ISBN
9788055174808
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Adriana Macháčová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020/10
Rozsah
240
Rozmer
200×125×23 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Desil ma obraz Kristíninho nahého chrbta a dokonalých kriviek pŕs zahalených v osuške. Vyčnievalo jej bruško? Úmorne som skladala črepiny spomienok, ale Kristínu spredu som si nevedela predstaviť. Puzzle v mojej hlave boli rozmazané. Povedala mi niečo? Rozprávala som sa s ňou? V ktorom je mesiaci? Kedy porodí? V mojich spomienkach sa objavila trhlina. Pamäť mi zlyhávala. Jedno však bolo isté – Oliver sa stane šťastným otcom a navždy ho stratím.

 Päsťami som si pošúchala oči. Celý život niekoho alebo niečo strácam. Nemyslím pero či kľúče, tie už stratil hádam každý... Stratila som matku, otca, starú mamu a teraz prišiel na rad Oliver. V srdci som pocítila tupú bolesť. Nemusím oňho prísť. Môžem tomu zabrániť. Stačí slovo...

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dokonalý manžel zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.