Zdravé rýchlovky 2

85 receptov na rýchle a chutné jedlá do 30 minút

Jana Šimkovičová

SVK Slovensky Supershape2019/11

Kniha: Zdravé rýchlovky 2 - 85 receptov na rýchle a chutné jedlá do 30 minút - Jana Šimkovičová
Katalógové číslo: 377636 viac »
Séria kníh: Zdravé rýchlovky
Zdravé rýchlovky
Titul je zaradený v tejto sérii
15,70

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zdravé rýchlovky 2

85 receptov na rýchle a chutné jedlá do 30 minút

85 fit receptov na rýchle a chutné jedlá do 30 minút

Chcete variť chutne, rýchlo a fit? Je to jednoduchšie, než si myslíte. Pripravte si chutné fit jedlá za niekoľko minút z bežne dostupných surovín. Inšpirujte sa 85 fit receptami, ktoré pre vás pripravilo 50 najlepších slovenských trénerov a osobností zo sveta cvičenia a zdravia z prestížnej sútaže FIT LEADER.

V knihe ZDRAVÉ RÝCHLOVKY 2 nájdete: *85 chutných fit receptov hotových do 30 minút. *Jednoduché na prípravu a z bežne dostupných surovín. *Inšpirácie na obedy, večere, raňajky, desiate, polievky, nápoje, snacky aj dezerty. *Označenia receptov pre ľudí s intoleranciami na lepok či laktózu a ďalšími obmedzeniami. *Čas prípravy, počet porcií a výživové hodnoty pri každom recepte. *Tipy od výživovej špecialistky na zostavenie vzorového fit jedálnička. *Ďalšie tipy a rady ohľadom zdravej stravy od najlepších slovenských trénerov.

Recenzie, kritiky

Ako pracujúca dvojmama často premýšľam o tom, čo variť, aby to bolo chutné, zdravé a jednoduché na prípravu. Preto som si obľúbila už 1. diel knihy ZDRAVÉ RÝCHLOVKY a veľmi sa tešila na jej pokračovanie. Lenka Šóošová, populárna televízna moderátorka

S klientami, ktorí trpia nadváhou, často riešime aj to, ako si majú zdravšie jedlá pripravovať. Snažíme sa im pritom vysvetliť, že chutné fit jedlo nemusí byt náročné na čas, suroviny ani financie. Preto vítam aj recepty v knihe ZDRAVÉ RÝCHLOVKY 2, ktoré toto všetko spĺnajú. Michal Páleník, obľúbený výživový špecialista

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
377636
Názov
Zdravé rýchlovky 2
Podnázov
85 receptov na rýchle a chutné jedlá do 30 minút
EAN/ISBN
9788097237769
Forma
Pevná
Autor
Jana Šimkovičová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/11
Rozsah
208
Rozmer
167×237
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zdravé rýchlovky 2 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.