Kde sa les dotýka hviezd

Glendy Vanderahová

SVK Slovensky TATRAN2019/10

Kniha: Kde sa les dotýka hviezd - 1. vydanie - Glendy Vanderahová
Katalógové číslo: 375877 viac »
7,01

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kde sa les dotýka hviezd

Po bolestnej strate matky a vlastnom boji s rakovinou prsníka si chce Joanna Tealová dokázať, že ju nedávne útrapy nezlomili, a vráti sa k doktorandskému výskumu, ktorý sa zaoberá hniezdením vtákov vo voľnej prírode v americkom štáte Illinois. Vrhne sa do práce a venuje sa jej od svitu do mrku, až kým jej osamelú rutinu nenaruší príchod tajomného dieťaťa, ktoré sa objaví pri jej chate bosé a posiate modrinami. Dievča tvrdí, že sa volá Ursa a prišlo z vesmíru, aby sa na Zemi stalo svedkom piatich zázrakov.

Jo znepokojujú viditeľné znaky násilia na dieťati a keďže nevie, v akom domácom prostredí vyrastá, zdráhavo súhlasí s tým, aby u nej zostalo – aspoň dovtedy, kým sa nedozvie viac o jeho minulosti. Jo požiada o pomoc osamelého suseda Gabriela Nasha a spoločne sa snažia vyriešiť záhadu tajomného vesmírneho dieťaťa. Čím viac času spolu trávia, tým viac otázok pribúda.

Ako je možné, že dievča nielenže číta Shakespeara, ale mu aj rozumie? Prečo sa v jeho prítomnosti dejú samé pozitívne veci? A prečo Jo a Gabe prestali sledovať internetové stránky o nezvestných deťoch?

Hoci trojicu spája neuveriteľné puto, všetci vedia, že ich čakajú ťažké rozhodnutia. Ako sa leto schyľuje ku koncu a Ursa sa blíži k piatemu zázraku, začína ju dobiehať nebezpečná minulosť. Keď ju napokon dostihne, na povrch vyplávajú mnohé bolestné tajomstvá. Ďalší osud týchto troch ľudí poznajú iba hviezdy.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
375877
Názov
Kde sa les dotýka hviezd
EAN/ISBN
9788022210478
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Glendy Vanderahová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/10
Rozsah
324
Rozmer
140×210 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB 5 z 5
13.12.2019 10:42:22

Dočítala som NÁDHERNÚ knihu. To bol naozaj zážitok, moje predčasné Vianoce. Kde sa les dotýka hviezd je nádherný debut, ktorý sa úplne hodí do tejto predvianočnej doby. Vydoluje z človeka dobro, zrazu budete na svet pozerať inými očami. Hrdinami sú obyčajní ľudia, ktorých všetci denne stretávame. Viac v recenzii https://www.literama.sk/sk/knihy-clanok/385/kde-sa-les-dotyka-hviezd