Matematika 3 pre gymnáziá a stredné školy

Pracovný zošit 3

Mária Dományová

SVK Slovensky LiberaTerra2018

Kniha: Matematika 3 pre gymnáziá a stredné školy - Pracovný zošit 3 - Mária Dományová
Katalógové číslo: 369794 viac »
Ušetríte až 1,58 € z bežnej ceny 7,81
A navyše získate 6 vernostných bodov
6,23
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Matematika 3 pre gymnáziá a stredné školy

Pracovný zošit 3

Tretí zo série pracovných zošitov pre gymnáziá a stredné školy z vydavateľstva Libera Terra, ktorého cieľom je pomôcť študentom pri úspešnom zvládnutí požiadaviek ŠVP a Cieľových požiadaviek na maturitné skúšky. Každá kapitola pracovného zošita začína zhrnutím základných pojmov, faktov a postupov, ktoré študent pri riešení úloh potrebuje. Potom nasledujú úlohy graficky spracované tak, aby mal študent dostatok miesta na ich riešenie priamo v pracovnom zošite. V treťom pracovnom zošite pre gymnáziá a stredné školy budú spracované témy: Stereometria II. Vzdialenosti a odchýlky Objemy a povrchy telies Goniometrické funkcie Goniometrické funkcie v pravouhlom trojuholníku Stupňová a oblúková miera uhlov Goniometrické funkcie reálnej premennej Riešenie základných goniometrických rovníc Použitie vzťahov medzi goniometrickými funkciami Grafy zložených goniometrických funkcií Trigonometria všeobecného trojuholníka Použitie sínusovej a kosínusovej vety Zhodnosť a podobnosť Zhodné a podobné útvary Zhodné a podobné zobrazenia Analytická geometria Analytické vyjadrenie priamky Analytické vyjadrenie kružnice Štatistika Základné štatistické pojmy Modus, medián, aritmetický priemer Rozptyl a štandardná odchýlka Bernoulliovské pokusy Postupnosti Aritmetická postupnosť Geometrická postupnosť Finančná matematika Skontroluj sa

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
369794
Názov
Matematika 3 pre gymnáziá a stredné školy
Podnázov
Pracovný zošit 3
EAN/ISBN
9788089792566
Forma
zošitová
Autor
Mária Dományová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018
Rozsah
80
Rozmer
210×296
Hmotnosť
0,21
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Matematika 3 pre gymnáziá a stredné školy zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.