Z rozprávkovej postieľky

Adolf Born Jiří Žáček

SVK Slovensky ŠULC - ŠVARC2019/09

Kniha: Z rozprávkovej postieľky - Adolf Born, Jiří Žáček
Katalógové číslo: 368530 viac »
Ušetríte až 2,58 € z bežnej ceny 15,99
A navyše získate 13 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Dobrú noc a sladké sny!

Dobrú noc a sladké sny!

Výber rozprávok a príbehov pre deti, ktoré pohladia dušu dieťaťa na sklonku dňa.Čítanie na dobrú noc je pre deti veľmi d… Zistiť viac...
Kolekcia titulov: Múdre hranie 2 - odporúčané knihy

Múdre hranie 2 - odporúčané knihy

Ministerstvo školstva sa rozhodlo z ušetrených finančných prostriedkov podporiť časť materských škôl, ktoré neboli úspeš… Zistiť viac...
13,41
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Z rozprávkovej postieľky

Kniha prenesie deti do čarovného sveta rozprávok. Ako presne to v rozprávkovom svete vyzerá, zachytil vo svojich ilustráciách Adolf Born, a čo všetko sa tam môže stať, rozpráva Jiří Žáček. Jeho rozprávkovú reč si deti obľúbili. Je blízka fantázii detských rojkov, ktorí majú radosť, keď pomôžu tajomstvá a čary, aby sa všetko dobre skončilo. Dvadsaťpäť rozprávok, aj keď niektoré sú známe, vďaka rozprávačovi si ako nové vychutnáme.

Aký by to bol život bez rozprávky? Jiří Žáček otvoril deťom, oteckom aj mamičkám rozprávkový svet, v ktorom je všetko ako v skutočnom svete, ale ešte je tam navyše čosi čarovné, čo namaľoval na svojich obrázkoch aj Adolf Born. Kde se vzali rozprávky a akú majú moc? Priniesla ich z pradávna rieka reči a rozprávač ich rozdelil do viet, aby ich mohol rozprávať opäť a zas, a zas a opäť.

A kto má uši, ten ho počuje, a kto má dušu, ten sa z jeho rozprávania raduje... Niektoré rozprávky už poznáme -- a predsa vďaku čaru, čo je v každom sliove, vypočujeme si aj tie známe ako celkom nové. O mačiatku, ktoré zabudlo mňaukať, Ako líška prekabátila medvedíky, O capkovi Nebojsovi, O troch malých prasiatkach, O hlúpom vlkovi, Dva mráziky, Popoluška, Pyšná princezná, Čo drží svet pohromade a veľa ďalších.

A či už sú rozprávky pravdivé, či vymyslené, a či sú veselé alebo nám zimomriavky naháňa ich čítanie, všetky sú v detských postieľočkach vítané. Dobrú noc!

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
368530
Názov
Z rozprávkovej postieľky
EAN/ISBN
9788072444403
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Adolf Born, Jiří Žáček
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/09
Rozsah
192
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Z rozprávkovej postieľky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.