Szia, félelem!

Iryna Zelyk

HUN Maďarsky Female Force2023

Kniha: Szia, félelem! - Iryna Zelyk
Katalógové číslo: 472320 viac »
Ušetríte až 3,02 € z bežnej ceny 15,00
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,98
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Szia, félelem!

Egy történet arról, hogyan értsük meg és fogadjuk el a félelmeinket. A könyv nem csak a kis olvasók számára íródott, hanem a szülők számára is inspirációul szolgál, segíti azokat felkészíteni a gyermekeik különböző érzelmi igényeire.

Ki az, aki ne szeretne bejutni egy olyan iskolába, ahol megtanítanak arra, hogy hogyan kezeljük félelmünket? Umu a kis rókalány, Félix a csigafiú, Loló és Lili a gyíktestvérek éppen ma töltik első napjukat egy ilyen életiskolában. Az állatkák kíváncsiak és nagyon örülnek, de bensőjükben mindegyikük különböző félelmeket él át. A gyíkocskák félnek a sötéttől, a csigafiút a rémek kísértik, a kisfarkas attól fél, hogy elhagyja az anyukája és a kisrókát túlzottan is az foglalkoztatja, hogy mit gondolnak mások, és hogy fog-e nekik tetszeni. Szerencsére ott van a bölcs tanító néni, aki a tanulóknak segít abban, hogy találkozzanak a félelmeikkel, felismerjék azokat és megértsék, és megmutatja nekik, hogy azok leküzdésével megtaláljuk magunkban azt az erőt, amely ott lakozik a bensőnkben. A tanulók így egy egyedi tapasztalattal gazdagodnak. Hitte volna, hogy erre bármelyikünk képes? A könyvet nem csak a legkisebb olvasóknak szántuk, hasznos ösztönzésül szolgálhat a szülők számára is, akik a leírtakat alkalmazhatják gyermekük igényeihez.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
472320
Názov
Szia, félelem!
EAN/ISBN
9788099971081
Forma
Pevná
Autor
Iryna Zelyk
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023
Rozsah
56
Rozmer
240×240
Hmotnosť
0,39
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Szia, félelem! zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.