Výstup na horu manželstva

Elias Vella

SVK Slovensky Per Immaculatam2019

Kniha: Výstup na horu manželstva - Elias Vella
Katalógové číslo: 364884 viac »
7,25

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Výstup na horu manželstva

Po prednáškach Eliasa Vellu o manželstve sme zo strán počuli: Keby sme toto všetko vedeli pred vstupom do manželstva!" Kniha zostavená z prepisu prednášok Eliasa Vellu o manželstve konfrontuje čitateľa so súčasnými problémami, ako sú napríklad cudzoložstvo, pornografia, narušenie sexuálnej identity, rozvod, odluka, nulita manželstva a ponúka riešenia tým, ktorí túžia nájsť pokoj, uzdravenie a stálosť vo svojich vzťahoch. Jeho múdrosť a rady pre manželstvá v kríze sú neoceniteľné. Pokiaľ ide o mladých ľudí, ktorí sa ešte len chystajú uzavrieť manželstvo, nájdu v knihe množstvo informácií o realistických očakávaniach, ktoré musia mať prv, než urobia tento rozhodný krok. Vo svete, kde existuje mnoho nejasností týkajúcich sa významu pravej lásky, otec Vella odlišuje autentickú lásku od nestálych vzťahov, do ktorých sa necháva zatiahnuť väčšina mladých. Nech Boh otvára srdce každého čitateľa a dá vám silu, pokoj a radost pri výstupe na horu manželstva.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
364884
Názov
Výstup na horu manželstva
EAN/ISBN
9788089606139
Forma
Brožovaná
Autor
Elias Vella
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019
Rozsah
288
Rozmer
130×190
Hmotnosť
0,28
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
8%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Výstup na horu manželstva zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.